SOUNDBAROVI

2.1-kanalni zvučnik s tehnologijom Wi-Fi/Bluetooth® za postavljanje ispod televizora

HT-XT2
Slika – 2.1-kanalni zvučnik s tehnologijom Wi-Fi/Bluetooth® za postavljanje ispod televizora
Slike – 2.1-kanalni zvučnik s tehnologijom Wi-Fi/Bluetooth® za postavljanje ispod televizora
Slike – 2.1-kanalni zvučnik s tehnologijom Wi-Fi/Bluetooth® za postavljanje ispod televizora
Jedna kutija. Zvuk koji ispunjava prostoriju.

Iskusite svaki film i popis za reprodukciju uz zvuk koji ispunjava prostoriju zahvaljujući ovom zvučniku za postavljanje ispod televizora. Uz snažne duboke zvukove iz integriranog niskotonca i mogućnost bežičnog povezivanja dodatnih zvučnika te usmjeravanje usluga putem Wi-Fi® ili Bluetooth® veze, možete uživati u odličnom zvuku po cijeloj kući.

Ukupna izlazna snaga od 170 W
Ukupna izlazna snaga od 170 W

Pojačajte glasnoću kako biste sve čuli uz 170 W nazivne izlazne snage.

2.1-kanalni surround zvuk
2.1-kanalni surround zvuk

Wooferi i visokotonci na svakom kraju zvučnika za postavljanje ispod televizora pružaju snažne niske tonove i prodorne visoke tonove u širokom području slušanja.

Wi-Fi®
Bežični zvuk

Bežično uspostavite vezu s kućnom mrežom i internetskim glazbenim uslugama uz ugrađeni Wi-Fi® ili koristite Bluetooth® za usmjeravanje zvuka s pametnog telefona ili tableta.

Bolje ćete čuti svaki sadržaj

Osigurajte svakoj pjesmi, filmu i televizijskoj emisiji kvalitetu koju zaslužuje. HT-XT2 ima integrirani niskotonac za odzvanjajući bas, do 2-sistemski zvučnici kombiniraju woofer i visokotonac za zvuk pune frekvencije.

S-Force PRO Front Surround
Okružite se zvukom

S-Force PRO Front Surround

Naša tehnologija virtualnog surround zvuka uvlači vas u središte filmova koje volite oponašajući surround zvuk poput onoga u kinu.

Izrađen za usklađivanje s televizorom

Ovaj kompaktni zvučnik za postavljanje ispod televizora podržava televizore dijagonale do 140 cm (55 inča). Njegove glatke i čiste linije završne obrade neprimjetno će se uskladiti s televizorom i ostatkom konfiguracije kućnog kina.

Povežite se

HDMI, USB i digitalni priključci

Sada možete uživati u vrlo kvalitetnom zvuku bez obzira na to što slušate, zahvaljujući HDMI ARC, USB i digitalnim priključcima. 

Bolji Bluetooth®

LDAC odašilje približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa: 990 kb/s) u odnosu na konvencionalni Bluetooth® audio, za superioran doživljaj bežičnog slušanja.

LDAC
Zvuk koji ostaje uz vas

Usmjeravajte glazbu cijelom kućom uz SongPal Link

Slušajte istu odličnu pjesmu u cijeloj kući uz funkciju za slušanje u više prostorija, kontroliranu pomoću aplikacije SongPal. Koristite SongPal Link za grupiranje određenih tankih zvučnih sustava i zvučnika tvrtke Sony te usmjeravanje glazbe u više prostorija.

Jednostavan pristup glazbi

Uživajte u jednostavnom pristupu mnoštvu glazbe i drugih sadržaja uz Chromecast built-in (prethodno Google Cast™) i Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Usmjeravajte glazbu, internetske radijske stanice i podcast sadržaje s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala na uređaj za reprodukciju zvuka. Jednostavno dodirnite gumb Cast.

Spotify
Spotify Connect

Reproducirajte Spotify putem uređaja za reprodukciju zvuka koristeći aplikaciju Spotify kao daljinski upravljač.

Usmjeravajte uz Chromecast built-in

Usmjeravajte glazbu, podcaste i radijske stanice iz više od 100 aplikacija za zvuk, uključujući YouTube Music i druge.

Specifikacije i značajke

Uživajte u nevjerojatnom zvuku svih svojih filmova i glazbe uz ovaj kompaktni zvučnik za postavljanje ispod televizora koji je savršen za televizore dijagonale do 140 cm (55”). Povežite dodatne zvučnike za pravi bežični surround zvuk uz SongPal Link, slušajte uz Bluetooth® ili usmjeravajte glazbu u višoj kvaliteti uz LDAC. Integrirani niskotonac omogućava reprodukciju bogatih, snažnih basova uz zadržavanje jedinstvenog, kompaktnog dizajna.
  • S-Master digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Wi-Fi® i DLNA za usmjeravanje glazbe

  • Bluetooth® veza kompatibilna s tehnologijom LDAC za kvalitetan doživljaj slušanja

  • Chromecast built-in i podrška za Spotify za pristup još većoj ponudi glazbe

  • SongPal Link omogućava povezivanje sa zvučnicima u drugim prostorijama

Izlazna snaga (ukupno)
170 W
Kanali pojačala
2.1 kanala
Ulazni i izlazni terminali
Bluetooth® prijem, Bluetooth® prijenos, Ethernet, HDMI® video izlaz (1), USB
VELIČINA GLAVNE JEDINICE – SAMO KUĆIŠTE (Š X V X D) 
72 x 8 x 32,5 cm

Sadržaj pakiranja

Naljepnica u boji za kartonsku kutiju, Baterije, Kartica za registraciju korisnika (monokromatska), Vodič za jednostavno postavljanje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu