Prijeđi na sadržaj
TELEVIZORI

Televizori od 165 do 178 cm (65 do 70 inča)

Istražite naše LED televizore od 165 do 178 cm (65 do 70 inča) kako biste otkrili uzbudljivu kombinaciju tehnologija za superiornu kvalitetu slike i zvuka i interaktivnih značajki.

Futuristički dizajn LED televizora dijagonale od 165 do 178 cm (65 do 70 inča) tvrtke Sony

Idealan za kućno kino

Sustavi kućnog kina novo su područje za vas? Krenite od naših televizora od 165 cm (65 inča). Uz uzbudljive značajke kao što su podrška za 3D, surround zvuk i Live Football Mode, pružit će vam sate interaktivne zabave za obitelj i prijatelje.

Sljedeći korak u kvaliteti slike

Na našim 4K LED televizorima od 165 cm (65 inča) vidjet ćete nevjerojatnu sliku, a ne piksele. Napredna tehnologija obrade poboljšava čak i najsuptilnije detalje, dok teksture dobivaju novi intenzitet. Topla svjetla iza zaslona pružaju svjetlinu od kuta do kuta, uklanjajući sjenovita područja.

4K pruža četiri puta više detalja u odnosu na Full HD
Dijeljenje zaslona s televizorom dijagonale 165 cm (65 inča) tvrtke Sony

Povezivanje u svim dimenzijama

Pametni televizori pametna su zamisao. Povežite se sa svijetom pomoću naših televizora od 165 cm (65 inča) i uživajte u svemu od usmjeravanja tweetova do dijeljenja slika s najbližima. Žudite za uzbuđenjem? Upotrijebite 3D naočale i izgubite se u novoj dimenziji zabave sa slikom koja iskače iz zaslona.

Boje koje iskaču

Širom otvorenih očiju gledajte zaslon TRILUMINOS™ na našim LED televizorima od 165 cm (65 inča) i iskusite boje koje pršte intenzitetom. Slika je poboljšana snagom tehnologije X-tended Dynamic Range™, dok X-Reality PRO™ poboljšava kontrast i teksture.

Jasna slika na LED televizoru dijagonale 165 cm (65 inča) tvrtke Sony
Odličan zvuk uz televizore dijagonale od 165 do 178 cm (65 do 70 inča) tvrtke Sony

Inovativan dizajn potpomognut snažnim zvukom

Pomoću daljinskog upravljača sa značajkom One-Flick Entertainment pretražujte filmove, emisije i internet pritiskom tipke. Jedinstveni dizajn Wedge kod naših televizora od 165 cm (65 inča) pruža stabilnost istovremeno proširujući kapacitet zvučnika.