Slike – Daljinski upravljač s funkcijom prepoznavanja glasa
Slike – Daljinski upravljač s funkcijom prepoznavanja glasa

Funkcije

Tipka za mikrofon 

Integrirana tipka za mikrofon olakšava pretraživanje bilo kojeg sadržaja koristeći ovaj daljinski upravljač. Jednostavno pritisnite tipku i izgovorite naredbu za televizor. Nema izbornika ili složenog postavljanja kojim gubite vrijeme.

Tipke Netflix i Google Play 

Pronađite omiljene filmove i televizijske emisije u roku od nekoliko sekundi jednim pritiskom tipke Netflix – prijeći ćete na aplikaciju Netflix. Možete i pretraživati aplikacije, igre i druge sadržaje pomoću tipke Google Play. Uz pristup svim zabavnim sadržajima jednim dodirom, ovaj daljinski upravljač sve čini lakšim.

Specifikacije

Jednostavan daljinski upravljač s tipkom za mikrofon koji omogućuje upotrebu funkcije glasovnog pretraživanja na televizoru sa sustavom Android. Namjenske tipke za Netflix i Google Play čine pronalaženje zabavnih sadržaja lakšim nego ikada prije. Daljinski upravljač ima i oblogu otpornu na prašinu koja se temelji na gumi, tako da se lako čisti.
  • Tipka za mikrofon za upotrebu glasovnog pretraživanja

  • Tipka Netflix za lak pristup aplikaciji Netflix

  • Tipka Google Play za jednostavan pristup Google Play filmovima

  • Obloga otporna na prašinu temelji se na gumi

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto