Perfect for PlayStation®5

Televizori BRAVIA XR osmišljeni su kako bi odlično radili s konzolama PlayStation®5. BRAVIA XR™ i PS5™ zajedno pružaju nevjerojatan doživljaj prožimajuće slike i zvuka zbog kojeg ćete se osjećati kao da ste usred akcije.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Zašto BRAVIA XR odlično radi s konzolom PS5™ 

Samo televizori BRAVIA XR automatski se prilagođuju i optimiziraju sliku koristeći postavke koje su najbolje za PlayStation®5, bilo da se igrate ili gledate film.

Podijeljeni zaslon vozačke igre na kojem se pokazuje razlika između uključenog mapiranja nijansi Auto HDR
Uhvatite više detalja u prizorima s izraženim kontrastom

Automatsko mapiranje HDR tona

Uz mapiranje nijansi Auto HDR postavke HDR-a smjesta će se optimizirati tijekom inicijalnog postavljanja konzole PS5™. PS5™ automatski prepoznaje modele televizora BRAVIA XR i u skladu s tim bira najbolju postavku HDR-a za vaš televizor. Stoga ćete i u prizorima s izraženim kontrastom vidjeti ključne detalje i boje u najsvjetlijim i najtamnijim dijelovima zaslona   

Potrebna su ažuriranja softvera za PlayStation®5 i televizor BRAVIA koja će biti dostupna prije kraja 2021.

Uživajte u igrama i drugome uz konzolu PS5™
Uživajte u igrama i drugome uz konzolu PS5™

Automatska prilagodba formata slike žanru

Televizori BRAVIA XR mogu prepoznati igrate li igru ili gledate filmove i serije. Uz automatski način prema žanru kada igrate igre, TV automatski prelazi u način rada za igre, koji minimizira kašnjenje ulaza da bi akcija imala bolji odziv, a kada gledate filmove putem servisa za usmjeravanje sadržaja ili s Ultra HD Blu-ray™ diska na konzoli PS5, u standardni način rada, koji fokus prebacuje na obradu slike. 

Potrebna su ažuriranja softvera za PlayStation®5 i televizor BRAVIA koja će biti dostupna prije kraja 2021.

Vi ste pobjednik uz 4K/120 sl./s

Uz kvalitetu 4K/120 sl./s specificiranu u standardu HDMI 2.1 naši TV-i omogućuju ravnomjernije i jasnije pokrete uz responzivno igranje.

Usporedba slika pokazuje razliku u broju sličica između 4K 60 sl./s (gore) i 4K 120 sl./s (dolje)
Neometano, responzivno igranje uz 4K, 120 sl./s i 120 Hz

HDMI 2.1 omogućuje brzinu od 120 sl./s u kompatibilnim igrama za prednost u pucačkim, sportskim i drugim igrama sa stalnom akcijom na zaslonu za koje su potrebne vrhunske performanse. Igranje je izuzetno uglađeno uz kašnjenje ulaza manje od 8,5 ms uz 4K/120 sl./s i način rada za igre.

Responzivno igranje, jednostavna kontrola

Brzo krenite s igrom. Samo priključite HDMI kabel, a BRAVIA XR prepoznat će priključenu konzolu i automatski prebaciti TV u način rada za igranje. Uživajte u responzivnom igranju bez smetnji. 

Pronađite pravi BRAVIA XR za svoj stil igranja