Igranje uz televizore Sony BRAVIA®.

Sonyjevi BRAVIA® OLED 4K HDR televizori savršeni su partneri za konzole PlayStation®4 i PlayStation®4 Pro. Uronite u responzivan doživljaj igranja ispunjen zabavom, zapanjujućim detaljima, zadivljujućim kontrastom, iznimno živopisnim bojama i zadivljujućim zvukom.

Napravljeno za PlayStation®

af9

AF9

AF9 kombinira neviđene razine crnih tonova, boje i kontrast OLED-a s našim najsnažnijim procesorom slika – X1 Ultimate – Sonyjevim jedinstvenim pogonskim sklopom Pixel Contrast Booster radi reprodukcije slike s nenadmašnom realističnosti. Tako dobra slika zaslužuje odgovarajući zvuk, a Acoustic Surface Audio+ pruža uranjajući, višedimenzionalni doživljaj za sve vaše omiljene filmove, TV emisije i igre.

af8

AF8

Neviđene razine crne, boje i kontrast OLED-a i naš 4K HDR Processor X1 Extreme našem modelu AF8 omogućuju vrhunsku realističnosti neovisno o tome što gledate. Acoustic Surface Audio cijeli zaslon pretvara u zvučnik da bi slika i zvuk bili u savršenom skladu.

BRAVIA® OLED & PlayStation®4 Pro.

Kombinirajte vrhunski BRAVIA® OLED s vrhunskom konzolom PlayStation® da biste doživljaj igranja podigli na novu razinu.

Kvaliteta slike

X1 Ultimate i Pixel Contrast Booster omogućuju vam da vidite detalje u sjenama, uživate u realističnim teksturama uz dinamički kontrast i istaknute dijelove čineći svaki detalj igre realističnijim. Televizori tvrtke Sony prikazuju slike sjajne kvalitete, onako kako su ih razvojni inženjeri zamislili. Uživajte u prikazu grafike za PlayStation® kakav može ponuditi samo televizor tvrtke Sony!

Kratko vrijeme odaziva za brzu akciju.

Prirodno iznimno brzo vrijeme odaziva OLED-a i namjenski način rada za igre za smanjenje kašnjenja ulaza omogućuje vam upravljanje svim akcijama u stvarnom vremenu.

Vrhunski prožimajući doživljaj igranja

  • Prožimajući zvuk
  • Neometani dizajn
  • Jednostavna integracija

What HiFi?

Sony AF9 fantastičan je na mnogo načina i jedan je od testiranih TV-a s najboljim zvukom

HDTV

SONY AF9 zapanjujući je televizor na mnogo načina

Uživajte u igranju u HDR-u

4K HDR televizori tvrtke Sony sjajni su partneri za konzole PlayStation®4 i PlayStation®4 Pro. Uronite u responzivan doživljaj igranja ispunjen zabavom i iznimno živopisnim bojama.

playstation

Preporučeni televizori za optimizirano igranje

Uz modele BRAVIA® OLED, dostupne su mnoge mogućnosti optimiziranja doživljaja igranja za vas i vašu obitelj. Uživajte u vrhunskom igranju uz XF90 i TV s Full Array LED pozadinskim osvjetljenjem koji reproducira fantastičan kontrast i detalje za nevjerojatan doživljaj igranja. Dostupan vam je velik izbor veličina zaslona, realističnih boja i poboljšanih detalja uz XF85/XF87 da biste uočili napadače u daljini. A ako u obitelji imate više igrača, uživajte u 4K Ultra HD akciji ali na manjem zaslonu uz XF80 – savršen za vaše mini igrače.