Prijeđi na sadržaj

XE90

Nevjerojatan kontrast, veličanstvene slike

TELEVIZORI

XE90 | LED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni TV (Android TV)

XE9005 Series

Slika – XE90 4K HDR TV s tehnologijom X-tended Dynamic Range PRO
BENERGETSKA OZNAKA I INFORMACIJSKI LIST

4modeli

Glavne značajke

X-TENDED DYNAMIC RANGE™ PRO

Realističnost postignuta vrhunskim kontrastom

Uživajte u noćnom prikazu punom blještavih svijetlih i dubokih tamnih nijansi. Uz do pet puta veći kontrast u odnosu na standardne LED TV-e tamni su prizori tamniji, a svijetli prizori svjetliji.

4K HDR Processor X1™

Detaljnije, prirodnije, realističnije

4K HDR Processor X1™

Uz 4K HDR Processor X1 koji reproducira sve živopisne uzorke i teksture te postiže nevjerojatnu razinu realističnosti osjećat ćete se kao da u morskom valu čekate da vas zapljusne voda. 

Otkrijte pojedinosti uz 4K HDR

Visok dinamički raspon 4K rezolucije

Da bi ostvario vrhunsku kvalitetu slike, ovaj TV spaja vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljima visokog dinamičkog raspona (HDR-a). Nekoć skrivena područja u tamnim sjenama i na sunčevu svjetlu sada su potpuno jasna i detaljna. 

Visok dinamički raspon 4K rezolucije
Zaslon TRILUMINOS™

Ljepota života naglašena dodatnim bojama

Zaslon TRILUMINOS™

Uživajte u živim i realističnim bojama svuda oko sebe. Zaslon TRILUMINOS koristi širu paletu tonova te vjerno prikazuje cijeli raspon sjena i nijansi.

Usmjerite pažnju samo na sliku

Uživajte u predivnom prikazu bez ikakvih smetnji. Uski, elegantno dizajnirani aluminijski okvir zadržava vaš fokus na zaslonu, a kabeli su pametno skriveni sa stražnje i prednje strane. 

Glasom na zabavan način otkrijte nove svjetove

Pronađite sve zabavne sadržaje koje možete zamisliti pomoću upravljanja glasom. Napredno upravljanje glasom na ovom 4K Android TV™-u omogućuje vam brz prikaz filmova i TV serija iz aplikacija ili emitiranog sadržaja.

Videozapisi s uputama

TV videozapisi s uputama

Imate pitanja povezana s postavljanjem i upotrebom televizora ili povezivanjem s drugom opremom? U našim vodičima u obliku videozapisa ti su postupci objašnjeni korak po korak.

Specifikacije i značajke
Otkrijte novu razinu 4K HDR zabave uz snažan procesor 4K HDR Processor X1™ i našu poboljšanu tehnologiju X-tended Dynamic Range PRO koja omogućuje visok kontrast te vrhunsku razinu detaljnosti i jasnoće. Sve vam je to dostupno u tankom dizajnu s profinjenom aluminijskom obradom.
  • Dostupna veličina zaslona dijagonale 123 cm (49 inča), 139 cm (55 inča), 164 cm (65 inča), 189 cm (75 inča)

  • Visok dinamički raspon 4K rezolucije

  • 4K HDR Processor X1™

  • X-tended Dynamic Range™ PRO

  • Android TV™

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja prilagođavanjem svjetline pozadinskog osvjetljenja prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja pozadinskog osvjetljenja štedi energiju

  • Način rada s isključenim pozadinskim osvjetljenjem pridonosi uštedi energije tako što isključuje sliku, što se ostvaruje isključivanjem prikaza na LCD zaslonu i pozadinskog osvjetljenja