Prijeđi na sadržaj

XE94/93

Vrhunska svjetlina i realističnost

TELEVIZORI

XE94 / XE93 | LED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni TV (Android TV)

XE9405 / XE9305 Series

Slika – XE94 / XE93 4K HDR TV s tehnologijom Slim Backlight Drive+

139 cm (55 inča)|164 cm (65 inča)|189 cm (75 inča)

BENERGETSKA OZNAKA I INFORMACIJSKI LIST

3modeli

Glavne značajke

SLIM BACKLIGHT DRIVE+

Izvanredno osvjetljenje slike

Osjetite kako sunčeva svjetlost prodire kroz krošnje drveća. Slim Backlight Drive+ usmjerava svjetlost tamo gdje je potrebna te prizorima dodaje dodatnu svjetlinu i dubok kontrast.

Savršeni 4K HDR TV

Pogledajte značajke ovog predivno dizajniranog televizora s inovativnom tehnologijom Slim Backlight Drive+ i uživajte u slikama s izvanrednim detaljima u ultratankom kućištu. 

Uživajte u stvarnosti onako kako je zamišljeno

4K HDR Processor X1™ Extreme

X1 Extreme prikazuje upravo onakve slike i boje kakve zaista jesu i kakve ih želite vidjeti.

Otkrijte pojedinosti uz 4K HDR

Visok dinamički raspon 4K rezolucije

Da bi ostvario vrhunsku kvalitetu slike, ovaj TV spaja vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljima visokog dinamičkog raspona (HDR-a). Nekoć skrivena područja u tamnim sjenama i na sunčevu svjetlu sada su potpuno jasna i detaljna.

4K HDR
X-tended Dynamic Range™ PRO

Realističnost postignuta vrhunskim kontrastom

X-tended Dynamic Range™ PRO

Uživajte u predivnom noćnom prikazu punom blještavih svijetlih i dubokih tamnih nijansi. Do deset puta veći u odnosu na tradicionalne LED televizore tamne prizore čini tamnijima, a svijetle prizore svjetlijima.

Ljepota života naglašena dodatnim bojama

Zaslon TRILUMINOS™

Uživajte u živim i realističnim bojama svuda oko sebe. Zaslon TRILUMINOS koristi širu paletu tonova te vjerno prikazuje cijeli raspon sjena i nijansi.

Zaslon TRILUMINOS™

Usmjerite pažnju samo na sliku

Ultratanki profil i uzak okvir TV-a omogućuju vam da ostanete usredotočeni na zabavne sadržaje. Kabeli su pametno skriveni sa stražnje i prednje strane, dok okretni zidni nosač omogućuje jednostavan pristup priključcima.

Glasom na zabavan način otkrijte nove svjetove

Pronađite sve zabavne sadržaje koje možete zamisliti pomoću upravljanja glasom. Napredno upravljanje glasom na ovom 4K Android TV™-u omogućuje vam brz prikaz filmova i TV serija iz aplikacija ili emitiranog sadržaja.

Videozapisi s uputama

TV videozapisi s uputama

Imate pitanja povezana s postavljanjem i upotrebom televizora ili povezivanjem s drugom opremom? U našim vodičima u obliku videozapisa ti su postupci objašnjeni korak po korak.

Specifikacije i značajke
Gledajte 4K HDR sliku s nevjerojatnom razinom detalja koju omogućuju tehnologija Slim Backlight Drive+ i 4K HDR Processor X1™ Extreme. TV ultratankog profila sa svestranim okretnim nosačem prikladan je za montažu na zid.
  • Dostupna veličina zaslona dijagonale 139 cm (55 inča), 164 cm (65 inča), 189 cm (75 inča)

  • Visok dinamički raspon 4K rezolucije

  • X1_BMDIcons_ReadyForDelivery

    4K HDR Processor X1™ Extreme

  • Slim Backlight Drive+

  • Android TV™

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja prilagođavanjem svjetline pozadinskog osvjetljenja prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja pozadinskog osvjetljenja štedi energiju

  • Način rada s isključenim pozadinskim osvjetljenjem pridonosi uštedi energije tako što isključuje sliku, što se ostvaruje isključivanjem prikaza na LCD zaslonu i pozadinskog osvjetljenja