Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

A9

OLED crni tonovi, prožimajući zvuk, kompaktnost

Uživajte u dubokim crnim i prirodnim bojama OLED-a na kompaktnom TV-u. Snažan procesor omogućuje izvanrednu količinu detalja u svakoj sceni uz zvuk iz zaslona potpuno usklađen sa slikom. Uživajte u sjajnoj kvaliteti slike i zvuka u kompaktnom obliku.

SVI TELEVIZORI

A9 | MASTER Series | 48" OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni TV (Android TV)

A9 Series
Slika – A9 | MASTER Series | 48" OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni TV (Android TV)

121 cm (48 inča)

BENERGETSKA OZNAKA I INFORMACIJSKI LIST

Informacijski list

Potrošnja energije (u stanju pripravnosti)
0,50 W
Rezolucija zaslona (Š x V, u pikselima)
3840 x 2160
Nagrađeno
Glavne značajke
Riba i prikaz kontrasta OLED-a
Prekrasni OLED kompaktnih dimenzija s našim iznimnim procesorom

Isti snažni procesor korišten u našim 8K televizorima precizno analizira podatke o slici i izvlači intenzivan kontrast OLED-a uz čiste crne tonove, maksimalnu svjetlinu i istinski realistične slike.

Koncert s usklađenim zvukom i slikom
Sklad zvuka i slike – zaslon je zvučnik 

Kada se zaslon ponaša kao zvučnik, zvuk i slika savršeno su usklađeni i zvuk dopire s odgovarajućeg mjesta na zaslonu radi autentičnijeg kino-doživljaja. 

Koncept minimalističkog dizajna s jednom pločom
Minimalistički dizajn uranja vas u sliku

Iznimno tanka prednja ploča omogućuje vam da se usredotočite na zaslon radi prožimajućeg doživljaja gledanja. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama te jednostavnom dizajnu s jednom pločom, ovaj se televizor savršeno uklapa u dnevnu sobu.

OSTALE ZNAČAJKE

Brži put do omiljenih zabavnih sadržaja
Prekrasni OLED kompaktnih dimenzija s našim iznimnim procesorom

Isti snažni procesor korišten u našim 8K televizorima precizno analizira podatke o slici i izvlači intenzivan kontrast OLED-a uz čiste crne tonove, maksimalnu svjetlinu i istinski realistične slike.

Jače boje i kontrast za dodatnu dubinu i realističnost

Uživajte u stvarnim bojama, otkrijte detalje u dubokim sjenama i svijetlim istaknutim dijelovima. Uz Pixel Contrast Booster boje i kontrast pojačani su na svijetlim dijelovima da biste uživali u vjernim sjenama i tonovima, većoj dubini, finoj teksturi i crnom kontrastu koje samo OLED pruža. 

Detalj papige na Edge LCD zaslonu
Edge LCD
Detalj papige na klasičnom OLED zaslonu
Klasični OLED
Detalj papige na Sonyjevu televizoru sa značajkom Pixel Contrast Booster
Sonyjev OLED sa značajkom Pixel Contrast Booster
Snimka brodova na jezeru s većom dubinom i teksturama.
Realističnije boje i kontrasti

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analizira boju pojedinačnih objekata na zaslonu te prilagođava kontrast, za razliku od većine TV-a na kojima se kontrast prilagođava po jednoj krivulji odnosa crne i bijele. Budući da se objekti poboljšavaju jedan po jedan, ovaj mali TV može reproducirati veće dubine, teksture i realističnije slike.

Vrhunska rezolucija, bez obzira na to što gledate

Svim vrstama sadržaja moguće je poboljšati kvalitetu na 4K rezoluciju uz Sonyjeve jedinstvene značajke. Naš X1™ Ultimate, dvostruko brži od procesora X1™ Extreme, precizno analizira i obrađuje podatke radi obogaćivanja 4K slika vjernim detaljima i teksturom. Čak se i slike snimane u 2K i Full HD tehnologiji poboljšavaju na gotovo 4K rezoluciju s pomoću značajke 4K X-Reality™ PRO korištenjem jedinstvene 4K baze podataka. Object-based Super Resolution potom optimizira rezoluciju svakog objekta radi reproduciranja gotovo stvarnih tekstura.

Vrhunska rezolucija uz 4K X-Reality™ PRO
TRILUMINOS – širok raspon boja
Reproducira širi i precizniji spektar boja

Tehnologija TRILUMINOS, koju omogućuju naši X1 procesori, proširuje spektar boja i reproducira više boja od standardnih televizora. Pritom analizira i obrađuje podatke na svakoj slici da bi boje bile još prirodnije i preciznije, a slike realističnije no ikad.

Detalj u brzoj sceni uz X-Motion Clarity
Svijetle i jasnije brze scene

Uz slike sačinjene od milijuna zasebno kontroliranih piksela sve je jasno i oštro na OLED televizoru. A uz našu tehnologiju X-Motion Clarity™ brzi kadrovi ostaju uglađeni i jasni. Prizorima kretanja precizno se upravlja radi minimiziranja zamućenja da bi slike ostale realistične i bez gubitka svjetline tijekom brzih prizora.

Prekrasne boje iz svih kutova uz Sonyjev OLED
Prekrasne boje iz svakog kuta

Gledanje televizora sa strane jednako je kvalitetno kao i sa sredine. naša samosvjetleća OLED ploča omogućuje dosljednost i vjernost boja gdje god gledate.

Vratite se na najpopularnije značajke

Sklad zvuka i slike – zaslon je zvučnik 

Kada se zaslon ponaša kao zvučnik, zvuk i slika savršeno su usklađeni i zvuk dopire s odgovarajućeg mjesta na zaslonu radi autentičnijeg kino-doživljaja. 

Nevjerojatno prožimajući zvuk sa zaslona

Zvuk na klasičnim televizorima sa zvučnikom ispod zaslona često nije sinkroniziran sa slikom. Uz naš Acoustic Surface Audio zaslon je zvučnik. Inovativni aktuator iza zaslona diskretno vibrira i tako proizvodi zvuk, pa ono što čujete – dijalog likova, zvuk motora automobila itd. – dolazi iz dijela scene u kojem se odvija akcija. 

Zvuk se kreće oko vas uz Dolby Atmos®

Okružite se zvukom kao da se nalazite u sceni. Uz Dolby Atmos zvuk dolazi odozgo i sa svih strana da biste čuli objekte koji se kreću iznad vas uz realističniji, višedimenzionalni doživljaj.

Višedimenzionalni zvuk uz S-Force Front Surround

Doživite zvuk kao da dolazi iz više zasebnih surround zvučnika. S-Force Front Surround pretvaranjem zvuka niže kvalitete u zvuk više kvalitete reproducira sustav više surround zvučnika unutar televizora i omogućuje da uživate u prožimajućem zvuku.

S-Force Front Surround reproducira sustav više surround zvučnika
Jasni glasovi uz Zumiranje glasa
Jasni glasovi

Zumiranje glasa omogućuje vam da ljudski glas čujete jasno bez pojačavanja glasnoće – idealno za vijesti i dokumentarce.

Vratite se na najpopularnije značajke

Vrhunska slika i zvuk u svim okruženjima

Zavalite se i uživajte u najboljem doživljaju gledanja. Jedinstvena tehnologija optimizacije ambijenta tvrtke Sony automatski prilagođava sliku i zvuk vašem okruženju.

Svjetlina prilagođena vašoj prostoriji 

Na klasičnim televizorima svjetlina ostaje ista neovisno o osvjetljenju u prostoriji, zbog čega je slika pretamna ili presvijetla. Ovaj 4K OLED televizor ima ugrađeni senzor osvjetljenja koji optimizira svjetlinu slike u skladu s uvjetima u prostoriji, odnosno povećava svjetlinu u dobro osvijetljenim prostorijama, a smanjuje je u zatamnjenim prostorijama, pa dobivate savršenu sliku.

Svjetlosni senzor smanjuje svjetlinu u zatamnjenim prostorijama
SMANJENA SVJETLINA U ZATAMNJENOJ PROSTORIJI
Svjetlosni senzor povećava svjetlinu u dobro osvijetljenim prostorijama
POVEĆANA SVJETLINA U DOBRO OSVIJETLJENOJ PROSTORIJI
Zvuk prilagođen okruženju

Doživljaj zvuka može se mijenjati ovisno o okruženju vaše prostorije. Zavjese, primjerice, upijaju zvuk, a predmeti ispred televizora mogu ometati protok zvuka te tako negativno utjecati na kvalitetu onoga što čujete. Ovaj 4K Ultra HD televizor otkriva objekte i reproducira zvuk koji je poboljšan i optimiziran za vašu prostoriju.

Vratite se na najpopularnije značajke

Minimalistički dizajn uranja vas u sliku

Uz izrazito tanku prednju ploču možete se fokusirati na zaslon i prepustiti gledanju. Kompaktne dimenzije, tanak oblik i jednostavan dizajn s jednom pločom sjajno će se uklopiti u vašu dnevnu sobu.

Dizajn s jednom pločom, bez ometanja

Naš tanak i jednostavan dizajn s jednom pločom skladno se uklapa u bilo koju sobu i omogućuje vam da se usredotočite na zaslon.

Povucite

Vratite se na najpopularnije značajke

Uživajte u pametnijoj zabavi

Otkrijte više od 400 000 filmova i serija na jednom mjestu. Upravljajte televizorom glasom i sadržaje s pametnog telefona jednostavno gledajte na televizoru.

Svi vaši omiljeni sadržaji i usluge u nekoliko sekundi
Obitelj pretražuje zabavne sadržaje na Android TV-u
Glasom na zabavan način otkrijte nove svjetove

Pronađite sve zabavne sadržaje koje možete zamisliti, i to glasom. Napredno upravljanje glasom na ovom Android televizoru omogućuje vam brz prikaz filmova i TV serija iz aplikacija ili emitiranog sadržaja. 

Više aplikacija od bilo kojeg drugog pametnog televizora.
Preko 5000 aplikacija, više nego na svim drugim pametnim televizorima

Sony pametni Android televizor odlikuje se nenadmašnim brojem aplikacija. Odaberite aplikacije koje vaš život čine zabavnijim.

Uz snažni čip više nema čekanja
Nema više čekanja

Aplikacije se pokreću brže i nema više čekanja prilikom prebacivanja s jedne aplikacije na drugu – Netflix se pokreće 3 puta brže nego prije.

Jednostavno povezivanje s različitim kompatibilnim uređajima
Povećajte omiljene sadržaje s pametnog telefona

Brzo i jednostavno na velikom zaslonu uživajte u omiljenim videozapisima, fotografijama, igrama i drugim sadržajima s uređaja sa sustavom iOS.

Android i pametni telefon emitiraju multimedijski sadržaj na Sonyjevu televizoru uz Apple AirPlay i Chromecast
Namijenjeno igračima
Detalj iz akcijske igre
Uživajte u ujednačenijem i responzivnijem igranju

TV-i sa značajkom BRAVIA Sync prepoznaju kada se konzola priključi i automatski prelaze u način za igranje. U tom načinu obrada slike optimizira se za veći broj sličica po sekundi. Tako je doživljaj igranja ujednačeniji i responzivniji bez iritantnog kašnjenja ili odgode.

Vratite se na najpopularnije značajke

Daljinski upravljač jednostavan za korištenje
Daljinski upravljač vrhunskog dizajna
Prekrasan dizajn

Naš daljinski upravljač vrhunskog dizajna od precizno obrađenog brušenog aluminija sjajno leži u ruci i uklapa se u dnevnu sobu. Bluetooth veza omogućuje vam upravljanje televizorom čak i kada nešto stoji na putu, a brojni gumbi jednostavno upravljanje ključnim funkcijama.

Jednostavno upravljajte većim brojem uređaja pomoću pametnog daljinskog upravljača
Jednostavna kontrola s pametnim daljinskim upravljačem

HDMI sučeljem povežite dekodere i druge uređaje s OLED pametnim TV-om te upravljajte njima jednim pametnim upravljačem. Uz tanji i zaobljeniji dizajn s ugrađenim mikrofonom za glasovnu kontrolu i bolji raspored gumba upotreba je vrlo jednostavna.

Vratite se na najpopularnije značajke

Doživite sadržaj kao što je autor zamislio 

Prilikom digitalnog sažimanja slika s filma na TV kvaliteta se smanjuje i vaš doživljaj nije onakav kako ga je redatelj zamislio u studiju. Brojne značajke omogućuju vam da u sadržajima studijske kvalitete uživate u vlastitom domu onako kako je redatelj zamislio.

Kalibrirani način Netflixa
Studijska kvaliteta uz Netflix Calibrated Mode

Taj je način razvijen posebno za uživanje u originalnim sadržajima servisa Netflix i reprodukciju iste kvalitete slika na TV-u kao i televizijskom studiju. Uz Netflix Calibrated Mode autorova vizija i namjera vjerno su očuvani.

Uživajte u filmskim uzbuđenjima

Uživajte u filmskim uzbuđenjima kod kuće. Dolby Vision™ oživljava scene i omogućuje autentičan doživljaj gledanja, dok Dolby Atmos™ ispunjava sobu prožimajućim surround zvukom.

Obitelj uživa u filmovima
Logotip softvera Calman
Zadržana strast autora

Kao rješenje problema varijacije boje tijekom produkcije ovaj TV koristi softver za automatsku kalibraciju Calman vrhunskih radnih značajki tvrtke Portrait Displays. To je dosad neviđena razina kalibracije i preciznog prilagođavanja koja nije moguća putem konvencionalnih postavki slike. Ta značajka boje reproducira vjerno u odnosu na izvorni TV signal, a čak se i prilagođava najsuptilnijim promjenama boje tijekom vremena. Ovaj TV podržava Calman, uz koji korisnici mogu iskoristiti prednosti softvera koji koriste autori vizualnog sadržaja tijekom postprodukcije i kontrole kvalitete tijekova rada. Sve to dodatno ističe našu predanost reprodukciji slike s profesionalno kalibriranom točnošću boja kod kuće.

Vratite se na najpopularnije značajke

Funkcija pristupačnosti
Asistivna tehnologija na Android TV-u

Naši TV-i sadrže tehnologiju pristupačnosti za osobe s oštećenjima vida, sluha i pokretljivosti.

Specifikacije i značajke

Uživajte u ljepoti OLED-a Sonyjeve kvalitete na televizoru kompaktnih dimenzija. Uz duboke crne nijanse, živopisne boje i poboljšani kontrast te zvuk usklađen sa slikom potpuno ćete uroniti u akciju. Dodatne pojedinosti o ovom proizvodu bit će uskoro dostupne, pa nas pratite.

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku