SD80

Ljepota zaobljenog zaslona

Prepustite se svijetu zabave u predivnoj 4K HDR rezoluciji. Uz naš savršeno zaobljeni zaslon bit ćete okruženi realističnim detaljima.

SVI TELEVIZORI

SD80 | LED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni TV (Android TV) | Zaobljeni zaslon

SD8005 Series
Slika – 4K HDR televizor SD80 sa zaobljenim zaslonom i tehnologijom Android TV

126 cm (50 inča)

AENERGETSKA OZNAKA I INFORMACIJSKI LIST

Informacijski list

Potrošnja energije (u stanju pripravnosti)
0,50 W
Rezolucija zaslona (Š x V, u pikselima)
3840 x 2160
Glavne značajke
Otkrijte pojedinosti uz 4K HDR

Visok dinamički raspon 4K rezolucije

Kako bi osigurao vrhunsku kvalitetu slike, ovaj televizor spaja vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljnošću visokog dinamičkog raspona (HDR). Nekoć skrivena područja tamnih sjena i jarke svjetlosti sada su jasna i detaljna.

4K X-Reality PRO
Ponovo otkrijte svaki detalj u 4K rezoluciji

Tehnologija za obradu slike 4K X-Reality PRO™ poboljšava svaki piksel za izvanrednu jasnoću. Pikseli iz više kadrova analiziraju se, a slika izoštrava i poboljšava u stvarnom vremenu. Uočit ćete detalje na licima i u nijansama kože.

Predstavljamo savršeno zaobljen zaslon 

Naš zaobljeni zaslon stručno je izrađen tako da bude blago i prirodno zaobljen te pruža savršen spoj uvlačenja u akciju i udobnosti gledanja. 

Svijet mogućnosti

Pronađite sve zabavne sadržaje koji vam padnu na pamet, brže nego ikada. Od filmova i televizijskih emisija do tisuća aplikacija, Android TV tvrtke Sony donosi vam sve, u trenu.

Naši 4K televizori sa sustavom Android za 2016 uz Netflix

Netflix vam omogućuje da na jednostavan način otkrijete televizore boljih radnih značajki i s lakšim pristupom aplikacijama te novih značajki koje poboljšavaju pametnu televiziju. Putem namjenskog gumba na televizorima Netflix Recommended TV uživat ćete u popularnim emisijama i filmovima.

Netflix Recommended TV
Videozapisi s uputama
TV videozapisi s uputama

Imate pitanja povezana s postavljanjem i upotrebom vašeg televizora ili povezivanjem s drugom opremom? Naši videovodiči provest će vas kroz to korak po korak.

Specifikacije i značajke

Izgubite se u svijetu zabave te u predivnoj, živopisnoj 4K rezoluciji. Uz naš savršeno oblikovan zaobljeni zaslon bit ćete okruženi realističnim bojama i izuzetno oštrim detaljima.
  • Dostupna veličina zaslona dijagonale 126 cm (50 inča)

  • Visok dinamički raspon 4K rezolucije

  • Zaobljeni zaslon

  • 4K X-Reality PRO

  • Android TV

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku