SD85

Prepustite se zaobljenom prikazu

Gledajte kako vaši omiljeni zabavni sadržaji oživljavaju oko vas uz nevjerojatnu tehnologiju 4K HDR. Blago zaobljeni zaslon pruža prožimajući doživljaj gledanja, bez obzira na sadržaj koji gledate.

SVI TELEVIZORI

SD85 | LED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni TV (Android TV) | Zaobljeni zaslon

SD8505 Series
Slika – 4K HDR televizor SD85 sa zaobljenim zaslonom i tehnologijom Android TV

139 cm (55 inča)|164 cm (65 inča)

AENERGETSKA OZNAKA I INFORMACIJSKI LIST

2modeli

Glavne značajke
Otkrijte pojedinosti uz 4K HDR

Visok dinamički raspon 4K rezolucije

Kako bi osigurao vrhunsku kvalitetu slike, ovaj televizor spaja vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljnošću visokog dinamičkog raspona (HDR). Nekoć skrivena područja tamnih sjena i jarke svjetlosti sada su jasna i detaljna. 

4K PROCESSOR X1™

Dodaje 4K čaroliju u svaku scenu

Naš napredni procesor slike izvršava tisuće podešavanja u sekundi i dinamički poboljšava rezoluciju, boje i svjetlinu, osiguravajući živopisnost svih scena, uključujući i one u 4K rezoluciji.  

4K jasnoća
4K jasnoća

Slike se izoštravaju i poboljšavaju u stvarnom vremenu, koristeći naprednu tehnologiju za smanjenje šuma, detaljna poboljšanja i tehnologiju nadogradnje za postizanje izvanredne jasnoće.

4K boja
4K boja 

Zahvaljujući zaslonu TRILUMINOS™ i naprednoj tehnologiji za obradu, boje su bogate, živopisne i prirodne.

4K kontrast
4K kontrast

Pronađite više života, više tekstura i više energije u svakoj sceni uz intenzivnije svijetle boje, dublje crne i prirodnije tonske prijelaze.

Predstavljamo savršeno zaobljen zaslon 

Naš zaobljeni zaslon stručno je izrađen tako da bude blago i prirodno zaobljen te pruža savršen spoj uvlačenja u akciju i udobnosti gledanja. 

Svijet mogućnosti

Pronađite sve zabavne sadržaje koji vam padnu na pamet, brže nego ikada. Od filmova i televizijskih emisija do tisuća aplikacija, Android TV tvrtke Sony donosi vam sve, u trenu.

Naši 4K televizori sa sustavom Android za 2016 uz Netflix

Netflix na jednostavan način određuje pametne televizore boljih radnih i novih značajki s lakšim pristupom aplikacijama. Uz Netflix Recommended TV uživat ćete u popularnim emisijama i filmovima pomoću namjenskog gumba i glasovnog upravljanja.

Televizori koje preporučuje Netflix
Videozapisi s uputama
TV videozapisi s uputama

Imate pitanja povezana s postavljanjem i upotrebom vašeg televizora ili povezivanjem s drugom opremom? Naši videovodiči provest će vas kroz to korak po korak.

Specifikacije i značajke

Gledajte kako vaša omiljena zabava oživljava oko vas u zapanjujućoj 4K rezoluciji. Naš blago zaobljeni zaslon donosi vam prožimajući doživljaj gledanja, bez obzira na to što gledate.
  • Dostupna veličina zaslona dijagonale 139 cm (55 inča), 164 cm (65 inča)

  • Visok dinamički raspon 4K rezolucije

  • 4K Processor X1

  • Zaslon TRILUMINOS™

  • Android TV

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku