WD65

Full HD zabava za svakoga

Uživajte u iskonskoj zabavi. Uđite u svijet filmova, televizije i aplikacija i u svakom trenutku uživajte u kvaliteti slike koja nadilazi Full HD. Sve je popraćeno bogatom, dinamičnom zvučnom pozadinom.

SVI TELEVIZORI

WD65 | LED | HD Ready/Full HD | Pametni televizor

WD650 / WD655 Series
Slika – WD65 | LED | HD Ready/Full HD | Pametni televizor
A+ENERGETSKA OZNAKA I INFORMACIJSKI LIST

4modeli

Glavne značajke
Novi sjaj visoke rezolucije

Potpuna visoka rezolucija

Doživite našu zapanjujuću Full HD sliku, bez obzira na to što gledate. Jedinstveni procesor slike X-Reality PRO tvrtke Sony analizira, pročišćava i poboljšava slike za prekrasno detaljan prikaz. X-Reality PRO poboljšava izgled čak i sadržaja u niskoj rezoluciji, za prepoznatljivu sliku s potpisom tvrtke Sony koja sve videosadržaje čini živopisnijima.

X-Reality PRO
Ponovo otkrijte svaki detalj

Procesor slike X-Reality PRO nadograđuje svaki piksel za izvanrednu kvalitetu slike. Analizom kadrova, svaka se scena usklađuje s našom posebnom bazom podataka slika za poboljšavanje slika i smanjivanje šuma – rezultat je vrlo realističan prikaz. 

Tanak i poboljšan

Svojim tankim profilom ovaj će se televizor savršeno uklopiti u vaš životni prostor. Savršen je za montažu na zid, a svojim nenametljivim, uskim okvirom fokus s okvira prebacuje na sliku.

Pronađite više omiljenih zabavnih sadržaja

Bez obzira na to želite li ponovno otkriti omiljeni film ili jednostavno pogledati YouTube videozapis, Sony TV pruža neograničene mogućnosti.

Napredno dijeljenje fotografija
Jednostavno dijeljenje fotografija

Napredno dijeljenje fotografija jednostavan je način za dijeljenje fotografija i videozapisa s prijateljima putem velikog zaslona. Preuzmite omiljene sadržaje s televizora na kojemu vaši prijatelji dijele posebne uspomene — koristeći do 10 uređaja.

Zrcalni prikaz zaslona
Sadržaj pametnog telefona na velikom zaslonu

Zrcaljenje zaslona omogućava uživanje u sadržaju i aplikacijama s pametnog telefona na Sony TV-u. Povećajte sve uspomene i uživajte u njima na velikom zaslonu s članovima obitelji i prijateljima.

USB reprodukcija
USB reprodukcija

Zahvaljujući podršci za USB reprodukciju raznih formata, na televizoru možete reproducirati glazbu, videozapise i fotografije. Uz podršku za širok raspon kodera/dekodera, moći ćete uživati u rasponu formata – jednostavno se povežite i spremni ste.

Specifikacije i značajke

Otkrijte svijet filmova, TV emisija i aplikacija te u svakom trenutku uživajte u kvaliteti kristalno čiste slike. To upotpunjuje i obogaćena, dinamična glazbena podloga koji oživljuje zabavne sadržaje.
  • Dostupna veličina zaslona dijagonale 102 cm (40 inča), 121 cm (48 inča)

  • Full HD (1920 x 1080): za 40-inčne modele i veće / HD Ready (1366 x 768): samo za 32-inčne modele

  • X-Reality PRO

  • YouTube™ i druga web-mjesta

  • Ugrađena funkcija Wi-Fi

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku