WD75

Superiorna slika uz odgovarajući stil

Kvaliteta slike nadilazi Full HD. Lako pristupajte svijetu filmova, televizijskih emisija i aplikacija. Dizajn je tanak i elegantan. Nemojte samo gledati – gledajte sa stilom.

SVI TELEVIZORI

WD75 | LED | Full HD | Pametni televizor

WD750 / WD755 / WD757 / WD758 / WD759 Series
Slika – Full HD televizor WD75

80 cm (32 inča)|108 cm (43 inča)|123 cm (49 inča)

AENERGETSKA OZNAKA I INFORMACIJSKI LIST

14modeli

Glavne značajke
Novi sjaj visoke rezolucije

Potpuna visoka rezolucija

Doživite našu zapanjujuću Full HD sliku, bez obzira na to što gledate. Naš jedinstveni procesor slike X-Reality PRO™ analizira, pročišćava i poboljšava slike za prekrasno detaljan prikaz. X-Reality PRO™ poboljšava izgled čak i sadržaja u niskoj rezoluciji, za prepoznatljivu sliku s potpisom tvrtke Sony koja sve videosadržaje čini živopisnijima. 

X-Reality PRO
Ponovo otkrijte svaki detalj

Procesor slike X-Reality PRO™ nadograđuje svaki piksel za izvanrednu kvalitetu slike. Analizom kadrova, svaka se scena usklađuje s našom posebnom bazom podataka slika za poboljšavanje slika i smanjivanje šuma – što rezultira realističnošću prikaza.

Dobro izgleda na bilo kojem mjestu

To je televizor koji neće dominirati vašim životnim prostorom – uljepšat će ga. Savršen je za montažu na zid, a dizajniran je za uštedu prostora i upotpunjavanje svake prostorije.

Pronađite više omiljenih zabavnih sadržaja

Bez obzira na to želite li ponovno otkriti omiljeni film ili jednostavno pogledati YouTube videozapis, televizor tvrtke Sony pruža neograničene mogućnosti.

Wi-Fi Certified
Nisu potrebni kabeli

Nema potrebe za traženjem mrežnog kabela. Usmjeravajte sve omiljene zabavne sadržaje, od filmova do glazbe, putem Wi-Fi veze i zaboravite na neuredne kabele.

Zrcalni prikaz zaslona
Sadržaj telefona na velikom zaslonu

Zrcaljenje zaslona omogućava uživanje u sadržaju i aplikacijama s pametnog telefona na Sony TV-u. Povećajte sve uspomene i uživajte u njima na velikom zaslonu s članovima obitelji i prijateljima.

Napredno dijeljenje fotografija
Jednostavno dijeljenje fotografija

Napredno dijeljenje fotografija jednostavan je način za dijeljenje fotografija i videozapisa s prijateljima putem velikog zaslona. Preuzmite omiljene sadržaje s televizora na kojemu vaši prijatelji dijele posebne uspomene — koristeći do 10 uređaja.

Specifikacije i značajke

Kvaliteta slike nadilazi Full HD. Lako pristupajte svijetu filmova, televizijskih emisija i aplikacija. Dizajn je tanak i elegantan. Nemojte samo gledati – gledajte sa stilom.
  • Dostupna veličina zaslona dijagonale 80 cm (32 inča), 108 cm (43 inča), 123 cm (49 inča)

  • Full HD rezolucija (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO™

  • YouTube™ i druga web-mjesta

  • Elegantan dizajn

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku