A+ENERGETSKA OZNAKA I INFORMACIJSKI LIST

2modeli

Glavne značajke
Ponovo otkrijte svaki detalj

X-Reality™ PRO poboljšava svaki piksel da bi se postigla vrhunska čistoća. Pri analizi kadrova svaki se prizor povezuje s posebnom bazom podataka slika radi čišćenja slike i smanjenja šuma. Detaljnost površine zgrada dodatno je poboljšana.

YouTube™ udaljen samo jedan klik
Jednostavno otvorite YouTube™ jednim klikom

Otvorite YouTube i uživajte u omiljenim videozapisima. Gledanje isječaka sada je još brže na ovom TV-u tvrtke Sony s podrškom za YouTube. Na daljinskom se upravljaču nalazi tipka za YouTube, koja olakšava pregledavanje.

Pametniji način upotrebe pametnog telefona

U svim svojim omiljenim sadržajima s pametnog telefona ili USB pogona uživajte uz prekrasne pojedinosti na televizoru velikog zaslona. Smart Plug and Play omogućuje jednostavno dijeljenje videozapisa, fotografija i glazbe s više uređaja.

Jednostavno povezivanje s pametnim telefonom
Zvuk ClearAudio+
Napravljen za slušanje

ClearAudio+

Slušanje postaje realistično kao i gledanje. ClearAudio+ precizno prilagođava zvuk TV-a radi postizanja prožimajućeg doživljaja i osjećaja okruženosti zvukom. Slušajte glazbu i dijaloge uz veću jasnoću i odvajanje, bez obzira na to što gledate.

Kabeli su uredno skriveni

Uredno sakrijte kabele u stalak i zadržite ih na mjestu pomoću priloženog držača za kabel.  

Organiziranje kabela
Funkcija pristupačnosti
Pristupačnost za BRAVIA LCD TV

Naši TV-i sadrže tehnologiju pristupačnosti za osobe s oštećenjima vida, sluha i pokretljivosti.

Specifikacije i značajke

Zabavljajte se uz detaljne Full HD slike koje su oštrije i jasnije zahvaljujući nadogradnji na X-Reality PRO™ i pristupu servisu YouTube jednom tipkom.
  • Dostupna veličina zaslona dijagonale 108 cm (43 inča), 126 cm (50 inča)

  • visok dinamički raspon

  • Full HD rezolucija (1920 x 1080)

  • X-Reality™ PRO

  • YouTube™ i druga web-mjesta

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku