SVI TELEVIZORI

X90S/P | BRAVIA XR | LED punog polja | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

X90S/P Series
Slika – X90S/P | BRAVIA XR | LED punog polja | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

126 cm (50 inča)

Snimka prednje strane X90S/P Series BRAVIA TV-a sa stalkom i slikom žutih i tirkiznih kristala
Snimka X90S/P Series BRAVIA TV-a pod kutom sa stalkom i slikom žutih i tirkiznih kristala
Snimka X90S/P Series BRAVIA TV-a pod kutom sa stalkom i slikom žutih i tirkiznih kristala
Snimka X90S/P Series BRAVIA TV-a sa stražnje strane pod kutom
Krupni plan okvira X90S/P Series BRAVIA TV-a sa slikom žutih i tirkiznih kristala
Krupni plan stalka X90S/P Series BRAVIA TV-a sa slikom žutih i tirkiznih kristala
Snimka prednje strane X90S/P Series BRAVIA TV-a sa slikom žutih i tirkiznih kristala
Nagrađeno
Logotip za CES® Innovation Awards 2022 Best of Innovation
CES® 2022 Best of Innovation Awards, nagrada za BRAVIA CAM
Logotip dobitnika nagrade CES® Innovation Awards 2022
CES® 2022 Innovation Awards, nagrada: BRAVIA CORE

Registrirajte se odmah da biste primali najnovije obavijesti i ograničene ponude. Kliknite vezu u nastavku da ne biste propustili ništa.

Slika i zvuk nove generacije uz kognitivnu inteligenciju

Podignite sliku i zvuk na novu razinu uz Cognitive Processor XR™. Naš revolucionarni procesor u televizorima Sony BRAVIA XR™ reproducira sadržaj u skladu s načinom na koji ljudi vide i čuju, što pruža nevjerojatno realističan doživljaj. Razumije način na koje se ljudsko oko fokusira te koristi unakrsnu analizu da bi slike imale realističnu dubinu, izvanredan kontrast i prekrasne, živopisne boje. 

XR Picture
Krupni plan voća, uključujući bobice, kruške i breskve
Širok spektar boja za realistične sjene i nijanse

XR Triluminos Pro uz Cognitive Processor XR™ televizoru X90S/P omogućuje prikaz više od milijarde boja i reprodukciju svake sa sitnim razlikama koje su vidljive u stvarnom svijetu. Uz našu ploču sa širokom paletom boja i humanocentrični procesor otkriva boje na temelju zasićenosti, nijanse i svjetline i reproducira prirodne nijanse u svakom detalju.

Veća dubina uz duboke crne nijanse i vrhunsku svjetlinu

Naš Cognitive Processor XR poboljšava slike kao što se ljudsko oko fokusira, što daje realističnu boju i dubinu. Preciznom ravnotežom svjetla na cijelom zaslonu, zatamnjenjem i isticanjem područja, XR Contrast Booster prilagođava svjetlinu radi svjetlijih odsjaja i tamnijih sjena. Scene izgledaju prirodnije uz dodatnu dubinu i detalje.  

Slika efekta značajke XR Contrast Booster na balonu na vrući zrak
Krupni plan ptičjeg perja s prikazom efekta poboljšanja rezolucije na 4K procesorom XR
Obnova izgubljenih tekstura, poboljšanje svog sadržaja na 4K

Uz poboljšanje na 4K procesorom XR uživat ćete u sadržajima gotovo 4K kvalitete bez obzira na sadržaj ili izvor. Cognitive Processor XR™ pristupa mnoštvu podataka te vraća izgubljene teksture i detalje iz stvarnih slika. 

Pametna obrada pokreta za brze scene bez zamućenja

Gledanje sporta i akcijskih filmova upravo je postalo još bolje. Cognitive Processor XR™ i XR Motion Clarity™ analiziraju pokrete u nekoliko kadrova da bi akcija ostala uglađena, svijetla i čista.

Slika surfera s prikazanim detaljem vala bez zamućenja

Otkrijte tehnologije slike
 

XR Sound
Slika valova zvuka iz televizora sa značajkom Acoustic Multi-Audio™
Zvuk iz zaslona precizno prati sliku

Acoustic Multi-Audio™ obuhvaća visokotonce za pozicioniranje zvuka, što znači da zvukovi visokih frekvencija dolaze s odgovarajućeg mjesta u sceni. Zahvaljujući visokotoncima za pozicioniranje zvuka na ovom BRAVIA XR televizoru s LED pozadinskim osvjetljenjem punog polja, zvuk je precizno usklađen s onim što je na zaslonu radi potpuno prožimajućeg doživljaja.

Sva zabava poboljšana na 3D surround zvuk

Uz BRAVIA XR™ sve što gledate ima pravi surround zvuk. XR Surround virtualno stvara surround zvuk koji dopire sa strana i okomito koristeći samo zvučnike TV-a da biste doživjeli 3D zvuk bez zvučnika u stropu ili onih koji zvuk usmjeravaju gore. Naši televizori BRAVIA XR™ kompatibilni su i s tehnologijom Dolby Atmos®.

Scena dnevne sobe sa ženom na kauču koja gleda TV s prikazom efekta surround zvuka uz XR Surround
Najbolje sa zvukom tvrtke Sony

Najnoviji televizori BRAVIA XR u kombinaciji sa Sonyjevom zvučnom opremom podižu ljestvicu te vam omogućuju nenadmašan audiovizualan događaj s nevjerojatnom XR kvalitetom slike i zvuka.

Slika muškarca u dnevnoj sobi koji gleda BRAVIA TV uz prostorni zvuk od 360 stupnjeva
Spreman za 360 Spatial Sound Personalizer

Prilagodite Dolby Atmos® doživljaj kombinacijom nosivog zvučnika SRS-NS7 s TV-ima BRAVIA XR™ za prostorni surround zvuk. Uz odabrane Sonyjeve slušalice uživajte u simuliranom surround prostornom zvuku od 360 stupnjeva uz bežični odašiljač WLA-NS7 (prodaje se zasebno). 

Voice Zoom™ 2 poboljšava glasove za jasnije razgovore

Jasnije čujte razgovore na TV-u bez poglašnjavanja. Čak i ako je razgovor teško čuti, Voice Zoom 2 prepoznaje vrstu glasa, analizira ga i poboljšava njegovu jasnoću. 

Žena na punoj ulici priča na mobilni telefon, što pokazuje kako Voice Zoom 2 olakšava slušanje govora

Otkrijte tehnologije zvuka
 

Vrhunska slika i zvuk u svim okruženjima

Uživajte u prožimajućem doživljaju gledanja. Naša jedinstvena tehnologija ambijentalne optimizacije sa svjetlosnim senzorom automatski prilagođava sliku i zvuk vašem okruženju.

Gledajte još bolju sliku optimiziranu uz BRAVIA CAM

Povežite BRAVIA XR TV s uređajem BRAVIA CAM koji se prodaje zasebno za još bolji doživljaj gledanja. BRAVIA CAM prepoznaje gdje se nalazite u sobi i koliko ste udaljeni od TV-a te prema tome prilagođava postavke zvuka i slike. Zvuk je jasniji, a svjetlina slike prilagođena vašem okruženju gledanja.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Otkrijte nove načine uživanja u TV-u uz BRAVIA CAM

Uz BRAVIA CAM uvijek ćete imati najbolje mjesto u kući. Taj uređaj prepoznaje gdje sjedite i sukladno tome optimizira sliku i zvuk. Dostupne su vam i kontrole pokretima i druga zabavna i nova iskustva.

Video razgovor s prijateljima i obitelji na velikom zaslonu

Družite se s prijateljima i obitelji putem velikog zaslona. Poboljšajte zabavu uparivanjem TV-a s uređajem BRAVIA CAM.

Slika para u dnevnoj sobi koji maše prijatelju tijekom videopoziva

Otkrijte BRAVIA CAM
 

Pametne značajke TV-a
Izgovorite što želite gledati uz glasovno pretraživanje

Brže pronalazite sadržaj uz glasovno pretraživanje. Izgovorite naziv serije ili filma i odmah počnite gledati ili pak pokušajte izgovoriti “potraži akcijske filmove”. Za početak pritisnite gumb za glas na daljinskom upravljaču. 

Krupni plan žene s daljinskim upravljačem koja glasom upravlja TV-om
Slika na kojoj se prikazuje kako se svim povezanim uređajima može upravljati jednim pametnim daljinskim upravljačem
Svim uređajima upravljajte jednim daljinskim upravljačem

Našim pametnim daljinskim upravljačem možete upravljati svim povezanim uređajima. Zahvaljujući pristupu servisima za videozapise na zahtjev pritiskom na jedan gumb, serije i filmovi bit će u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi.

Otkrijte pametne tehnologije
 

Obnova, recikliranje i smanjenje zagađenja 

Televizori BRAVIA XR dizajnirani su za prožimajući doživljaj gledanja uz ekološki prihvatljivu izradu. Predani smo smanjenju korištenja nereciklirane plastike u proizvodnji i pakiranju TV-a. U okviru modela X90S/P Series koristi se do 30 % održivog materijala, a u komponentama naša jedinstvena plastika SORPLAS™ s najvišom stopom reciklaže u industriji od 89 %.

Četiri plastične boce i četiri CD-a na lijevoj strani slike i strelica koja pokazuje na BRAVA TV na čijem je zaslonu riba koja pliva u moru na desnoj strani slike
Logotip za asistivnu tehnologiju
Asistivna tehnologija na Google TV-u

Naši TV-i sadrže tehnologiju pristupačnosti za osobe s oštećenjima vida, sluha i pokretljivosti.

Specifikacije i značajke

Uživajte u uzbudljivom Google TV doživljaju, prekrasnim bojama i prirodnom kontrastu na ovom 4K televizoru s pločom s LED pozadinskim osvjetljenjem punog polja koju pogoni Cognitive Processor XR™.

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku