Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

XH95

Vrhunski kontrast i zvuk, naš najbolji 4K LCD

Kontrast je pojačan, a tanka prednja ploča omogućuje prožimajuće gledanje iz bilo kojeg kuta. Uz savršeno usklađen zvuk i slike, čut ćete akciju s odgovarajućeg mjesta na zaslonu.

SVI TELEVIZORI

XH95 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Smart TV (Android TV)

XH9505 Series
Slika – XH95 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Smart TV (Android TV)

123 cm (49 inča)|139 cm (55 inča)|164 cm (65 inča)|189 cm (75 inča)|215 cm (85 inča)

BENERGETSKA OZNAKA I INFORMACIJSKI LIST

5modeli

3 najpopularnije značajke
Dublje nijanse crne i više svjetline iz svih kutova
Dublje nijanse crne i više svjetline iz svih kutova 

Isti snažan procesor iz naših 8K TV-a analizira podatke radi poboljšavanja boje, kontrasta i jasnoće. Više detalja u sjenama na zaslonu Full Array LED televizora jamči realističniju i oštriju sliku iz svih kutova.

X-Wide Angle dostupan je na televizorima od 55 i više inča.

Koncert s usklađenim zvukom i slikom
Usklađeni zvuk i slika – diskretno postavljen visokotonac

Visokotonci za pozicioniranje zvuka optimiziraju mjesto zvuka na zaslonu da biste čuli precizno kontrolirani zvuk visoke kvalitete iz odgovarajućeg dijela scene.

Acoustic Multi-Audio dostupan je na televizorima od 55 i više inča. X-Balanced Speaker dostupan je na TV-ima sa zaslonom veličine 55 – 75 inča.

Koncept minimalističkog dizajna s jednom pločom
Ravna površina, bez ometanja

Zahvaljujući tankom i ravnom dizajnu s diskretnim postoljem i tankom prednjom pločom, moći ćete se usredotočiti na ono što je važno – na sliku.

OSTALE ZNAČAJKE

Brži put do omiljenih zabavnih sadržaja
Dublje nijanse crne i više svjetline iz svih kutova 

Isti snažan procesor iz naših 8K televizora analizira podatke radi poboljšavanja boje, kontrasta i jasnoće. Više detalja u sjenama na zaslonu Full Array LED TV-a jamči realističniju i oštriju sliku iz svih kutova.

Uživajte u preciznosti realističnog kontrasta

Otkrijte koliko realistične slike mogu biti kada istaknete sitne detalje. Zahvaljujući zonama LED žaruljica koje svijetle neovisno jedna o drugoj, Full Array LED pruža realističniji kontrast tako što svijetla područja čini svjetlijim, a tamna tamnijim. Kontrast dodatno poboljšava algoritam X-tended Dynamic Range™ PRO, koji prilagođava svjetlinu radi svjetlijih odsjaja i tamnijih sjena.

Edge LCD stražnja ploča i zaslon
Edge LCD
Klasična Full Array LED stražnja ploča i zaslon
Klasični Full Array LED
Sonyjev Full Array LED s X-tended Dynamic Range PRO stražnjom pločom i zaslonom
Sonyjev Full Array LED uz X-tended Dynamic Range ProLijevo: pozadinsko osvjetljenje, desno: zaslon televizora

Dva čamca na jezeru u zoru
Realističnije boje i kontrasti

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analizira boju objekata na zaslonu te prilagođava kontrast, za razliku od većine televizora na kojima se kontrast prilagođava po jednoj krivulji kontrasta crne i bijele. Budući da se objekti poboljšavaju zasebno, televizor može reproducirati veće dubine, teksture i realističnije slike.

4K X-Reality™ PRO
Vrhunska rezolucija, bez obzira na to što gledate

Svim vrstama sadržaja može se poboljšati kvaliteta na 4K rezoluciju uz Sonyjeve jedinstvene značajke. X1™ Ultimate, duplo brži od X1™ Extreme, precizno analizira i obrađuje podatke radi obogaćivanja 4K slika detaljima i teksturom. Slike snimane u 2K i Full HD tehnologiji poboljšavaju se na gotovo 4K uz 4K X-Reality™ PRO pomoću jedinstvene 4K baze podataka. Object-based Super Resolution optimizira rezoluciju objekata radi reproduciranja gotovo stvarnih tekstura.

Reproducira širi i precizniji spektar boja

Tehnologija TRILUMINOS, koju omogućuju naši X1 procesori, proširuje spektar boja i reproducira više boja od standardnih televizora. Pritom analizira i obrađuje podatke na svakoj slici da bi boje bile još prirodnije i preciznije, a slike realističnije no ikad.

Baloni prikazuju širok raspon boja uz TRILUMINOS
Kako X-Wide Angle zadržava boju prilikom gledanja pod kutom
Prekrasne boje sa svih strana

Gledanje TV-a sa strane sada je ugodno kao i gledanje izravno pred njim. Izvorni Sonyjev optički dizajn pozadinskog osvjetljenja i X-Wide Angle zaslon jamče vjernost boja neovisno o mjestu gledanja. 

Ta je značajka dostupna na TV-ima od 55 inča i većim.

Kako X-Motion Clarity stvara svijetle i jasne brze scene
Svijetle i jasnije brze scene

Na nekim zaslonima sportske i brze akcijske scene mogu izgledati mutno. Naša najnovija tehnologija X-Motion Clarity™ održava uglađenost, svjetlinu i jasnoću svake scene. Svakim se "treptajem" zasebno upravlja te se optimizira njegovo trajanje, a svjetlina se pojačava po potrebi. Na taj način nećete propustiti nijedan detalj.

Vratite se na najpopularnije značajke

Usklađeni zvuk i slika

Visokotonci za pozicioniranje zvuka optimiziraju mjesto zvuka na zaslonu da biste čuli precizno kontrolirani zvuk visoke kvalitete iz odgovarajućeg dijela scene. 

Predivno usklađeni slika i zvuk

Zvuk na klasičnim televizorima sa zvučnikom ispod zaslona često nije sinkroniziran sa slikom. Naš Acoustic Multi-Audio™ obuhvaća dva visokotonca za pozicioniranje zvuka na stražnjoj strani televizora uz koje zvuk prati akciju i jamči prožimajući doživljaj. Neovisnim se pojačalima upravlja zasebno radi preciznog upravljanja pozicioniranjem zvuka ovih zvučnika u područjima visokih tonova, čime se poboljšava zvučni tlak i stabilnost radi veće realističnosti.

Acoustic Multi Audio dostupan je na televizorima većim od 55 inča. Neovisno upravljanje pojačalima dostupno je na televizorima sa zaslonom veličine od 55 do 75 inča.

Slušajte kvalitetan zvuk 

Dizajniran da upotpuni kvalitetu zvuka i tanki profil televizora jedinstvenim oblikom, naš X-Balanced Speaker jamči kristalno čist zvuk filmova i glazbe.

Ta je značajka dostupna na televizorima sa zaslonom veličine 55 – 75 inča.   

Standardni okrugli zvučnik
Standardni okrugli zvučnik

Kvaliteta zvuka je dobra, ali dizajn televizora nije tanak

Tanak ovalni zvučnik
Tanak ovalni zvučnik

Kvaliteta zvuka je smanjena da bi televizor bio tanak

X-Balanced Speaker
X-Balanced Speaker

Vrlo kvalitetan zvuk u jako tankom televizoru

Zvuk se kreće oko vas uz Dolby Atmos®

Okružite se zvukom kao da se nalazite u sceni. Uz Dolby Atmos zvuk dolazi odozgo i sa svih strana da biste čuli objekte koji se kreću iznad vas uz realističniji, višedimenzionalni doživljaj.

Višedimenzionalni zvuk uz S-Force Front Surround

Doživite zvuk kao da dolazi iz više zasebnih surround zvučnika. S-Force Front Surround pretvaranjem zvuka niže kvalitete u zvuk više kvalitete reproducira sustav više surround zvučnika unutar televizora i omogućuje da uživate u prožimajućem zvuku.

S-Force Front Surround reproducira sustav više surround zvučnika
Jasni glasovi uz Zumiranje glasa
Jasni glasovi

Zumiranje glasa omogućuje vam da ljudski glas čujete jasno bez pojačavanja glasnoće – idealno za vijesti i dokumentarce.

Vratite se na najpopularnije značajke

Vrhunska slika i zvuk u svim okruženjima

Zavalite se i uživajte u najboljem doživljaju gledanja. Jedinstvena tehnologija optimizacije ambijenta tvrtke Sony automatski prilagođava sliku i zvuk vašem okruženju.

Svjetlina prilagođena vašoj prostoriji 

Na klasičnim televizorima svjetlina ostaje ista neovisno o osvjetljenju u prostoriji, što rezultira slikom koja je pretamna ili presvijetla. Ovaj televizor ima ugrađen senzor osvjetljenja koji optimizira svjetlinu slike prema uvjetima u prostoriji, odnosno povećava svjetlinu u jako osvijetljenim prostorijama, a smanjuje je u zatamnjenim, pa dobivate savršenu sliku.

Svjetlosni senzor smanjuje svjetlinu u zatamnjenim prostorijama
SMANJENA SVJETLINA U ZATAMNJENOJ PROSTORIJI
Svjetlosni senzor povećava svjetlinu u dobro osvijetljenim prostorijama
POVEĆANA SVJETLINA U DOBRO OSVIJETLJENOJ PROSTORIJI
Zvuk prilagođen okruženju

Doživljaj zvuka može se mijenjati ovisno o okruženju vaše prostorije. Zavjese, primjerice, upijaju zvuk, a predmeti ispred televizora mogu ometati protok zvuka te tako negativno utjecati na kvalitetu onoga što čujete. Ovaj 4K Ultra HD televizor otkriva objekte i reproducira zvuk koji je poboljšan i optimiziran za vašu prostoriju.

Vratite se na najpopularnije značajke

Ravna površina,
bez ometanja

Zahvaljujući tankom i ravnom dizajnu s diskretnim postoljem i tankom prednjom pločom, moći ćete se usredotočiti na ono što je važno – na sliku.

Pogledajte kako vas naš prekrasan dizajn uvlači u akciju
Povucite
Slika bočne strane televizora bez prednje ploče
Aluminijska površina u ravnini s okvirom

Usredotočuje vas na sliku, a ne na televizor. 

Uvećani prikaz postolja koje ublažava buku
Neupadljivo postolje, dva položaja

Neupadljivo postolje na polici ne ometa doživljaj gledanja. Široke i uske modele možete koristiti na velikim ili malim policama.

Detalj upravljanja kabelima
Minimalizirani neuredni kabeli

Držači kabela sakrivaju kabele da bi televizor izgledao uredno i dobro sprijeda, s boka i straga.

Vratite se na najpopularnije značajke

Uživajte u pametnijoj zabavi

Otkrijte više od 400 000 filmova i serija na jednom mjestu. Upravljajte televizorom glasom i sadržaje s pametnog telefona jednostavno gledajte na televizoru.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Uživajte u neograničenoj zabavi

Odaberite među mnoštvom filmova, serija, pjesama, igara, sportskih događaja i drugih sadržaja uz Android TV. Jednostavno od televizora BRAVIA zatražite svoj omiljeni zabavni sadržaj te se zavalite i uživajte. Na TV-u uz ugrađeni Chromecast uživati možete i u mobilnim aplikacijama.

Dovoljan vam je glas
Obitelj pretražuje zabavne sadržaje na Android TV-u
Glasom na zabavan način otkrijte nove svjetove

Pronađite sve zabavne sadržaje koje možete zamisliti, i to glasom. Napredno upravljanje glasom na ovom pametnom Android televizoru omogućuje vam brz prikaz filmova i TV serija iz aplikacija ili emitiranog sadržaja.

Više aplikacija od bilo kojeg drugog pametnog televizora.
Preko 5000 aplikacija, više nego na svim drugim pametnim televizorima

Sony pametni Android televizor odlikuje se nenadmašnim brojem aplikacija. Odaberite aplikacije koje vaš život čine zabavnijim.

Uz snažni čip više nema čekanja
Nema više čekanja

Aplikacije se pokreću brže i nema više čekanja prilikom prebacivanja s jedne aplikacije na drugu – Netflix se pokreće 3 puta brže nego prije.

Jednostavno povezivanje s različitim kompatibilnim uređajima
Povećajte omiljene sadržaje s pametnog telefona

Brzo i jednostavno na velikom zaslonu uživajte u omiljenim videozapisima, fotografijama, igrama i drugim sadržajima s uređaja sa sustavom iOS.

Android i pametni telefon emitiraju multimedijski sadržaj na Sonyjevu televizoru uz Apple AirPlay i Chromecast
Daljinski upravljač jednostavan za korištenje

Vratite se na najpopularnije značajke

Doživite sadržaj kao što je autor zamislio 

Prilikom digitalnog sažimanja slika s filma na TV kvaliteta se smanjuje i vaš doživljaj nije onakav kako ga je redatelj zamislio u studiju. Brojne značajke omogućuju vam da u sadržajima studijske kvalitete uživate u vlastitom domu onako kako je redatelj zamislio.

Kalibrirani način Netflixa
Studijska kvaliteta uz Netflix Calibrated Mode

Taj je način razvijen posebno za uživanje u originalnim sadržajima servisa Netflix i reprodukciju iste kvalitete slika na TV-u kao i televizijskom studiju. Uz Netflix Calibrated Mode autorova vizija i namjera vjerno su očuvani.

Uživajte u filmskim uzbuđenjima

Uživajte u filmskim uzbuđenjima kod kuće. Dolby Vision™ oživljava scene i omogućuje autentičan doživljaj gledanja, dok Dolby Atmos™ ispunjava sobu prožimajućim surround zvukom.

Obitelj uživa u filmovima
Logotip za CalMAN Ready
Zadržana strast autora

Kao rješenje problema varijacije boje tijekom produkcije ovaj TV koristi softver za automatsku kalibraciju Calman vrhunskih radnih značajki tvrtke Portrait Displays. To je dosad neviđena razina kalibracije i preciznog prilagođavanja koja nije moguća putem konvencionalnih postavki slike. Ta značajka boje reproducira vjerno u odnosu na izvorni TV signal, a čak se i prilagođava najsuptilnijim promjenama boje tijekom vremena. Ovaj TV podržava Calman, uz koji korisnici mogu iskoristiti prednosti softvera koji koriste autori vizualnog sadržaja tijekom postprodukcije i kontrole kvalitete tijekova rada. Sve to dodatno ističe našu predanost reprodukciji slike s profesionalno kalibriranom točnošću boja kod kuće.

Vratite se na najpopularnije značajke

Funkcija pristupačnosti
Asistivna tehnologija na Android TV-u

Naši TV-i sadrže tehnologiju pristupačnosti za osobe s oštećenjima vida, sluha i pokretljivosti.

Specifikacije i značajke

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku