Iskoristite TV na najbolji način
Usluge za usmjeravanje sadržaja

BRAVIA TV pruža vam najbolje sadržaje i zabavu. Uživajte u stotinama aplikacija i igara uz najveće pružatelje 4K sadržaja dodirom gumba.

Iskoristite servise za usmjeravanje na najbolji način uz tri različite vrste početnog zaslona.


Početni zasloni

Početni zaslon koji koristite za uređaj BRAVIA sa značajkom Google TV ™ razlikuje se ovisno o internetskoj vezi i o tome jeste li prijavljeni putem Google računa.


1. “Glavni način" mjesto je na kojem možete pronaći sve funkcije

Ako se povežete s internetom i prijavite putem Google računa, otvorit će se glavni način. U glavnom načinu na početnom će se zaslonu prikazati omiljeni preporučeni sadržaj na temelju vaše povijesti gledanja.Preporučujemo korištenje "glavnog načina rada" da biste uređaj BRAVIA s funkcijom Google TV ™ koristili na najbolji način.


2. “Način aplikacije" koji ne bilježi povijest pregledavanja

U ovom se načinu povijest pregledavanja sadržaja ne prikazuje ni ne bilježi na početnom zaslonu. Svakoj aplikaciji možete izravno pristupiti. Možete uključiti mogućnost [Postavke]-[Računi i prijava]-"Odabir računa"-"Način samo za aplikacije".3. "Osnovni način rada" s ograničenim funkcijama

Glasovno pretraživanje nije dostupno u osnovnom načinu rada Ako niste povezani s internetom ni prijavljeni putem Google računa, neke će funkcije biti ograničene.Povezivanje sadržaja s pametnog telefona s uređajem BRAVIA

Prijavite se u uređaj BRAVIA sa značajkom Google TV ™ putem istog Google računa kao i na pametnom telefonu. Jednostavno tražite na pametnom telefonu i dodajte pronađeni sadržaj na "popis želja" da bi se taj sadržaj prikazao na TV-u zajedno s (*) i da kasnije ne biste gubili vrijeme na pretraživanje.

* Za dodavanje na "popis želja" morate pretraživati koristeći Google

* Povezani sadržaj prikazat će se u biblioteci na TV-u