Iskoristite TV na najbolji način
Zrcalni prikaz zaslona

Jednostavno projicirajte sadržaj, kao što su fotografije i videozapisi, s malog zaslona pametnog telefona na veliki zaslon BRAVIA TV-a. BRAVIA uz Chromecast built-in može emitirati fotografije, videozapise, glazbu i druge sadržaje s pametnog telefona na BRAVIA TV.

Dovoljno je povezati pametni telefon i uređaj BRAVIA s istom Wi-Fi mrežom i pritisnuti ikonu za emitiranje prikazanu na pametnom telefonu.

* Aplikacija na pametnom telefonu mora podržavati Chromecast built-in.
* Ako imate aplikaciju "Google fotografije", emitirati možete i s uređaja iPhone. (Od travnja 2021).

Što možete s uređajem iPhone i podrškom za Apple AirPlay 2

Prikaz fotografija s uređaja iPhone na uređaju BRAVIA

Zajedno s obitelji i prijateljima uživajte u fotografijama i videozapisima s uređaja iPhone, iPad ili MacBook na uređaju BRAVIA. Jednostavno povežite uređaj BRAVIA i svoj uređaj s istom Wi-Fi mrežom pa dodirnite ikonu AirPlay koja će se prikazati na zaslonu.Zajedno s obitelji i prijateljima uživajte u fotografijama i videozapisima s uređaja iPhone, iPad ili MacBook na uređaju BRAVIA. Jednostavno povežite uređaj BRAVIA i svoj uređaj s istom Wi-Fi mrežom pa dodirnite ikonu AirPlay koja će se prikazati na zaslonu.


Pričajte sa Siri

Uređaj BRAVIA primjerice možete uključiti i isključiti tako da izgovorite "Hey Siri, Turn on your BRAVIA" u svoj iPhone. Možete i jednostavno reproducirati glazbu s uređaja iPhone na BRAVIA TV-u tako da izgovorite "Hey Siri, play Apple Music songs on your" TV ".

* Bravia postavke → Apple AirPlay i HomeKit → HomeKit postavke, slijedite upute na zaslonu za postavljanje početnih postavki.
* Uređaj BRAVIA i iPhone morate povezati s istom Wi-Fi mrežom.