Slike – Vanjski tvrdi disk
Slike – Vanjski tvrdi disk
Slike – Vanjski tvrdi disk
Slike – Vanjski tvrdi disk
Slike – Vanjski tvrdi disk
Slike – Vanjski tvrdi disk

Funkcije

Visoki kapacitet

Pohranite do 2 TB podataka na uređaj koji može stati u džep

Veća brzina prijenosa uz Data Transfer Accelerator

Povećajte brzinu prijenosa uz softver Data Transfer Accelerator koji podržava približno dva puta brži prijenos podataka na vanjski tvrdi disk. (*Data Transfer Accelerator nije podržan u sustavu Windows® 10)

Elegantan dizajn

Kompaktni i elegantni sa završnom obradom u boji crnog brušenog čelika ili srebrnoj boji

Kompatibilnost s programom FAT32 Formatter

Povežite se sa starijim PC-jevima, konzolom PlayStation®3 i Handycam® modelima. FAT32 Formatter na tvrdom disku omogućuje pohranu proizvodima koji ne podržavaju NTFS datotečni sustav. Osim toga, pametan softver omogućuje jednostavno postavljanje: samo priključite disk i odmah počnite s njegovim korištenjem. *Imajte na umu da će taj postupak s tvrdog diska ukloniti sve podatke – uključujući softver – pa preporučujemo stvaranje sigurnosne kopije.

Backup Manager za inteligentno upravljanje datotekama

Softver Backup Manager omogućava rezervno kopiranje podataka sa stolnog ili prijenosnog računala uz minimalan trud. Softver prepoznaje datoteke koje su nedavno promijenjene ili dodane i prenosi samo njih, štedeći tako dragocjeno vrijeme.

Specifikacije
Kapacitet
2 TB
Vrsta ulaza
USB 3.1 Gen 1 Micro-B priključak
Brzina prijenosa
Maks. 480 Mb/s (USB 2.0), Maks. 5 Gb/s (Gen 1)
Kompatibilni uređaji
Windows® PC, Macintosh
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu