MP3 REPRODUKTORI

A100 Walkman® serije A

NW-A100 SERIES

Slika – A100 Walkman® serije A

16 GB|redorangegreenblueblack

Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A

Funkcije

Harmonija boja

Novi raspon zvučnika h.ear donosi boje koje savršeno pristaju vašem stilu. Tonovi funkcioniraju u spektru nijansi i različitim bojama. Isprobajte ih uz svoju omiljenu odjevnu kombinaciju i ostvarite savršenu harmoniju.

Izraz stila, slavljenje zvuka.

Uz podršku u sustavu Android™ i značajke izravnog preuzimanja i usmjeravanja putem Wi-Fi-ja, atraktivni NW-A100 sve podređuje vašem uživanju u glazbi na vlastiti način.

Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

Uživajte u suptilnim nijansama studijskog zvuka u kvaliteti većoj od kvalitete s CD-a uz zvuk visoke rezolucije. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da je izvođač tik ispred vas.

Bežični zvuk visoke rezolucije

Uživajte u usmjeravanju glazbe uz kvalitetu zvuka visoke rezolucije zahvaljujući našem vrhunskom bežičnom kodeku LDAC. Tri puta veća brzina prijenosa od standardne tehnologije BLUETOOTH® omogućuje vam izvanredan doživljaj slušanja sve glazbe.

DSD reprodukcija

Doživite prirodan zvuk i intenzivne detalje DSD audioformata sve do 11,2 MHz zahvaljujući visokoj kvaliteti PCM konverzije u modelu NW-A100.

S-Master HX™ stvara zvuk visoke rezolucije i maksimalne kvalitete

Uživajte u svakoj suptilnoj nijansi svoje glazbe uz digitalno pojačalo S-Master HX™, koje stvara zvuk visoke rezolucije i maksimalne kvalitete uz smanjenu distorziju i šum.

DSEE HX™

Naš procesor DSEE HX™ podigao je poboljšavanje kvalitete zvuka na novu razinu omogućujući inteligentno prepoznavanje instrumenata, glasova i glazbenih žanrova. Prepoznavanjem tih svojstava i relativne energije zvuka on može precizno vratiti zvuk izgubljen u postupku digitalne kompresije radi postizanja pune vjernosti čak i kad je riječ o komprimiranim formatima. Procesor DSEE HX i dalje radi čak i kad glazbu primate putem usmjeravanja.

NFC™ povezivanje jednim dodirom i Bluetooth® za trenutno povezivanje

Komunikacija bliskog polja (NFC) i tehnologija Bluetooth® omogućuju da se brzo i lako povežete sa svojom glazbom. Uređajem koji podržava NFC jednostavno dodirnite NW-A100 da biste brzo uspostavili neometanu vezu, a zatim pokrenite usmjeravanje. Nemate NFC? Nema problema. Koristite Bluetooth®. Dostupna je kompatibilnost s LDAC i aptX™ HD zvukom.

Čvrsto kućište od valjanog aluminija za višu kvalitetu zvuka

Vrhunsko kućište od valjanog aluminija pruža iznimnu čvrstoću za nisku impedanciju i čist, stabilan zvuk punih basova.

Folijski kondenzator

U fazi pojačavanja koriste se visokokvalitetni folijski kondenzatori da bi NW-A100 proizvodio transparentne visoke tonove koji ispunjavaju prostor i prirodan zvuk.

Osjetljivi zvučni otpornik

Osjetljivi zvučni otpornik montiran na površini osigurava ravnomjernu i učinkovitu distribuciju snage komponentama sklopova radi postizanja dosljedne kvalitete zvuka.

Optimizirani izgled ploče sa sklopovima

Podjelom na zvučni blok (označen crveno) i napajački/digitalni blok (plavo) raspored na tiskanoj pločici optimiziran je da digitalni šum ne bi utjecao na kvalitetu zvuka.

Napredni spojevi koji sadrže zlato za čišći zvuk

Iznimna vodljivost zlata osigurava apsolutni minimum gubitka signala. Radi čišćeg zvuka i vokala sklopovi modela NW-A100 povezani su s baterijom vrhunskim spojevima bez olova namijenjenima reprodukciji zvuka i obogaćenima malom količinom zlata.

Podržan u sustavu Android™

NW-A100 je podržan u sustavu Android™, što vam pruža jednostavan pristup širokoj paleti medijskih aplikacija i glazbenih servisa.

Kompatibilan s Wi-Fi standardom za izravno preuzimanje i usmjeravanje

Budući da je podržan u sustavu Android™ i kompatibilan s Wi-Fi standardom, NW-A100 nudi i dodatne načine slušanja glazbe. Uživajte u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na samom Walkmanu ili se povežite s osobnim računalom da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji.

Korisničko sučelje u obliku kasetne vrpce

U znak šaljive posvete kultnom TPS-L2, izvornom uređaju Walkman® iz 1979., NW-A100 odlikuje se posebnim korisničkim sučeljem i čuvarom zaslona u obliku kasetne vrpce. Prikaz kasetne vrpce koji se prikazuje na zaslonu uređaja Walkman® varira ovisno o kodeku glazbe koju slušate.

Ulaz USB Type-C™

NW-A100 raspolaže ulazom USB Type-C™ za jednostavno povezivanje s nizom uređaja.

Spremite još više glazbe pomoću utora za microSD karticu

Proširite ionako veliku memoriju uređaja NW-A100 microSD karticom – ubacite je u utor te u pokretu uživajte u beskrajnim popisima za reprodukciju te čak i najvećim glazbenim kolekcijama.

Trajanje baterije do 26 sati

Savršen odabir za putovanja ili kada želite uživati u glazbi. Kad je baterija napunjena do kraja, možete uživati u reprodukciji glazbe u MP3 formatu od 128 kb/s u trajanju do 26 sati.

Procesor gramofonskih ploča

Povratite toplinu i karakter zvuka vinila svojim digitalnim pjesmama i uronite u bogatstvo melodija i dinamike svojih omiljenih albuma. Uživajte u suptilnoj reprodukciji niskofrekvencijske rezonancije, otpora gramofonske ručice i površinskih šumova koji jamče autentičan doživljaj slušanja.

40. godišnjica uređaja Walkman

Ove godine obilježavamo 40. godišnjicu uređaja Walkman®. Prvi Walkman TPS-L2 predstavljen je 1979 te je postao ikona dizajna i izrade koja je zauvijek promijenila način na koji ljudi slušaju glazbu. Prvi put ste bilo kad i bilo gdje mogli uživati u svojim omiljenim pjesmama, albumima i izvođačima uz visoku kvalitetu zvuka, što činimo sve do današnjih dana.

Saznajte više o povijesti uređaja Walkman®

Paket za 40. godišnjicu uređaja Walkman

Slaveći 40. godišnjicu revolucionarnog uređaja TPS-L2 Walkman kreirali smo ekskluzivni paket za njegovu 40. godišnjicu. U kutiji baziranoj na izvornom pakiranju modela TPS-L2 naći ćete Walkman NW-A100 na poleđini označen logotipom 40. godišnjice te posebnu mekanu torbicu u stilu samog kultnog TPS-L2. U paketu se nalaze i dva lista s naljepnicama vezanim uz 40. godišnjicu walkmana.

Specifikacije
Uz zvuk visoke rezolucije i boje usklađene s vašim stilom života NW-A100 sa sustavom Android™ pruža mogućnost uživanja u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na samom uređaju Walkman® – a možete se i povezati s osobnim računalom da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji. Slušanje omiljenog zvuka nikad nije bilo lakše.
  • Unesite harmoniju u svoj život uz boje raspona h.ear

  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Digitalno pojačalo S-Master HX™ za čist zvuk

  • DSEE HX Al analizira vrstu pjesme i obnavlja komprimirane audio datoteke

  • Pomoću Wi-Fi-ja možete usmjeravati i preuzimati glazbu koristeći svoje omiljene aplikacije za Android™

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu