MP3 REPRODUKTORI

A100 Walkman® serije A

NW-A100 SERIES

Slika – A100 Walkman® serije A

16 GB|redorangegreenblueblack

Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A

40. godišnjica uređaja Walkman® 

Ove godine obilježavamo 40. godišnjicu uređaja Walkman®. Prvi Walkman TPS-L2 predstavljen je 1979 te je postao ikona dizajna i izrade koja je zauvijek promijenila način na koji ljudi slušaju glazbu. Prvi put ste bilo kad i bilo gdje mogli uživati u svojim omiljenim pjesmama, albumima i izvođačima uz visoku kvalitetu zvuka, što činimo sve do današnjih dana.

Logotip h.ear

Upečatljiv dizajn

Logotipi Hi-Res Audio i Hi-Res Audio Wireless

Vrlo kvalitetan zvuk

Slika tiskane pločice

Vrhunska kvaliteta izrade

Walkman NW-A100 s mogućnošću preuzimanja i usmjeravanja putem Wi-Fi veze

Preuzimanje i usmjeravanje putem Wi-Fi veze

Walkman NW-A100 s bočnim kontrolnim tipkama

Dizajn i upotrebljivost

Logotip h.ear

Razlike nas zbližavaju

Novi asortiman h.ear skladno objedinjuje različite boje, što omogućuje neočekivane kombinacije u kojima svaki element ima svoje mjesto i nadopunjuje druge elemente.

Izraz stila, slavljenje zvuka.

Uz podršku u sustavu Android™ i značajke izravnog preuzimanja i usmjeravanja putem Wi-Fi-ja, atraktivni NW-A100 sve podređuje vašem uživanju u glazbi na vlastiti način.

 • Crvena
 • Crna
 • Maslinasto zelena
 • Narančasta
 • Plava

Harmonija boja

Novi raspon zvučnika h.ear donosi boje koje savršeno pristaju vašem stilu. Tonovi funkcioniraju u spektru nijansi i različitim bojama. Isprobajte ih uz svoju omiljenu odjevnu kombinaciju i ostvarite savršenu harmoniju.

 • Crvena
 • Crna
 • Maslinasto zelena
 • Narančasta
 • Plava

Vrlo kvalitetan zvuk

Od kompatibilnosti sa zvukom visoke rezolucije do naprednog digitalnog poboljšavanja rezolucije, NW-A100 osmišljen je tako da izvlači maksimum iz vaše glazbe.

Logotip Hi-Res Audio

Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

Uživajte u suptilnim nijansama studijskog zvuka u kvaliteti većoj od kvalitete s CD-a uz zvuk visoke rezolucije. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da je izvođač tik ispred vas.

Logotip S-Master HX™

S-Master HX™ 

Uživajte u svakoj suptilnoj nijansi svoje glazbe uz digitalno pojačalo S-Master HX™, koje stvara zvuk visoke rezolucije i maksimalne kvalitete uz smanjenu distorziju i šum.

Logotip DSEE HX™

DSEE HX™

DSEE HX™ vraća zvuk izgubljen u postupku digitalne kompresije radi postizanja pune vjernosti čak i prilikom usmjeravanja glazbe.

Logotip DSD

DSD reprodukcija

Doživite prirodan zvuk i intenzivne detalje DSD audioformata sve do 11,2 MHz zahvaljujući visokoj kvaliteti PCM konverzije u modelu NW-A100.

Bežični zvuk visoke rezolucije 

Uživajte glazbi visoke rezolucije zahvaljujući našem vrhunskom bežičnom kodeku LDAC. Uz triput veću brzinu prijenosa putem tehnologije Bluetooth® možete uživati u vrhunskom doživljaju slušanja svake pjesme. 

Logotipi za Bluetooth®, NFC™ i Qualcomm® aptX™ HD

NFC™ povezivanje jednim dodirom i Bluetooth® za trenutno povezivanje

Uz NFC i bežičnu tehnologiju Bluetooth povezivanje s glazbom brzo je i jednostavno. Uređajem koji podržava NFC dodirnite NW-A100 da biste brzo uspostavili vezu, a zatim pokrenite usmjeravanje. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth veze i spremni ste za slušanje. Dostupna je kompatibilnost s LDAC i aptX™ HD zvukom.

Vrhunska kvaliteta izrade

Svi su materijali i komponente uređaja NW-A100 odabrani s jednim ciljem – stvaranja zaista iznimnog doživljaja slušanja.

Čvrsto kućište od valjanog aluminija za višu kvalitetu zvuka

Vrhunsko kućište od valjanog aluminija pruža iznimnu čvrstoću za nisku impedanciju i čist, stabilan zvuk punih basova.

Tiskana pločica s folijskim kondenzatorom

Folijski kondenzator

U fazi pojačavanja koriste se visokokvalitetni folijski kondenzatori da bi NW-A100 proizvodio transparentne visoke tonove koji ispunjavaju prostor i prirodan zvuk.

Tiskana pločica s osjetljivim zvučnim otpornikom

Osjetljivi zvučni otpornik

Osjetljivi zvučni otpornik montiran na površini osigurava ravnomjernu i učinkovitu distribuciju snage komponentama sklopova radi postizanja dosljedne kvalitete zvuka.

Optimizirani izgled ploče sa sklopovima

Optimizirani izgled ploče sa sklopovima

Podjelom na zvučni blok (označen crveno) i napajački/digitalni blok (plavo) raspored na tiskanoj pločici optimiziran je da digitalni šum ne bi utjecao na kvalitetu zvuka.

Napredni spojevi koji sadrže zlato za čišći zvuk

Iznimna vodljivost zlata osigurava apsolutni minimum gubitka signala. Radi čišćeg zvuka i vokala sklopovi modela NW-A100 povezani su s baterijom vrhunskim spojevima bez olova namijenjenima reprodukciji zvuka i obogaćenima malom količinom zlata.

Napredni spojevi koji sadrže zlato

Uz Wi-Fi za izravno preuzimanje i usmjeravanje glazbe

NW-A100, koji je podržan u sustavu Android™ i kompatibilan s Wi-Fi standardom, nudi i dodatne načine slušanja glazbe. Koristite aplikacije za usmjeravanje i glazbu na Walkmanu ili se povežite s PC-jem da biste pristupili glazbenoj kolekciji.

Osmišljen za istinsko uživanje u glazbi

Budući da je ergonomski dizajniran i jednostavan za korištenje, uz NW-A100 u slušanju glazbe u pokretu uživat ćete više nego ikad prije.

Proizveden za udobnost

Sa svojim elegantnim linijama i mat završnu obradu NW-A100 dizajniran je tako da ugodno leži u ruci.

Veći zaslon, kompaktne dimenzije

NW-A100 ima veći zaslon nego njegov prethodnik, NW-A50, ali kućište mu je gotovo identične veličine. Zahvaljujući tome možete lakše pristupati glazbi bez kompromisa u pogledu udobnosti.

Praktične bočne kontrole

Zahvaljujući pomno osmišljenim bolnim kontrolama možete odabrati omiljene pjesme i prilagoditi glasnoću bez vađenja iz džepa.

Ulaz USB Type-C™

NW-A100 opremljen je ulazom USB Type-C ™ za jednostavno povezivanje s nizom uređaja.

Ikona microSD kartice

Memorija koja se može proširiti

Proširite ionako veliku memoriju uređaja NW-A100 microSD karticom – ubacite je u utor te u pokretu uživajte u beskrajnim popisima za reprodukciju te čak i najvećim glazbenim kolekcijama.

Ikona baterije

Trajanje baterije do 26 sati

Kad je baterija napunjena do kraja, možete uživati u reprodukciji glazbe u MP3 formatu od 128 kb/s u trajanju do 26 sati. Savršeno za svakodnevnu vožnju na posao i dok ste u pokretu.

Ikona procesora gramofonskih ploča

Procesor gramofonskih ploča

Vratite toplinu i karakter zvuka vinila svojim digitalnim pjesmama. Uživajte u suptilnoj reprodukciji niskofrekvencijske rezonancije, otpora gramofonske ručice i površinskih šumova koji jamče autentičan doživljaj slušanja.

Logotip MQA™

Reproducirane i dekodirane MQA™ datoteke

NW-A100 može reproducirati i dekodirati MQA™ datoteke, pa možete reproducirati još više glazbe u formatu bez gubitka kvalitete.

Paket za 40. godišnjicu uređaja Walkman

Da bismo proslavili 40. godišnjicu revolucionarnog uređaja Walkman TPS-L2, Sonyjeva prvog prenosivog kazetofona, proizveli smo ekskluzivni paket za 40. godišnjicu uređaja Walkman.

Povratak u prošlost uz meko kućište uređaja TPS-L2

Zabavni dodatak paketu za 40. godišnjicu uređaja Walkman, ovo posebno meko kućište ne samo što štiti Walkman NW-A100 od prašine i ogrebotina, već i uz njega izgleda kao TPS-L2, izvorni Walkman® iz 1979., a posebice u kombinaciji s korisničkim sučeljem s dizajnom kazete.

Walkman NW-A100 u mekom kućištu uređaja TPS-L2
Sadržaj paketa za 40. godišnjicu uređaja Walkman

Sadržaj pakiranja

Kutija se bazira na izvornom pakiranju modela TPS-L2, a u njoj ćete naći Walkman NW-A100 na poleđini označen logotipom 40. godišnjice te posebnu mekanu torbicu u stilu samog kultnog TPS-L2. U paketu se nalaze i dva lista s naljepnicama vezanim uz 40. godišnjicu Walkmana.

Korisničko sučelje u obliku kasetne vrpce 

U znak šaljive posvete kultnom TPS-L2 NW-A100 ima posebno korisničko sučelje i čuvar zaslona s motivom kazete. Prikaz kazete na zaslonu uređaja Walkman® mijenja se ovisno o kodeku glazbe koju slušate.

Walkman NW-A100 s korisničkim sučeljem s motivom kazete
Specifikacije i značajke
Uz zvuk visoke rezolucije i boje usklađene s vašim stilom života NW-A100 sa sustavom Android™ pruža mogućnost uživanja u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na samom uređaju Walkman® – a možete se i povezati s osobnim računalom da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji. Slušanje omiljenog zvuka nikad nije bilo lakše.
 • Unesite harmoniju u svoj život uz boje raspona h.ear

 • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

 • Digitalno pojačalo S-Master HX™ za čist zvuk

 • DSEE HX Al analizira vrstu pjesme i obnavlja komprimirane audio datoteke

 • Pomoću Wi-Fi-ja možete usmjeravati i preuzimati glazbu koristeći svoje omiljene aplikacije za Android™

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu