Serija NW-A30

Još više omiljene glazbe

Najnoviji Walkman® omogućuje vam uživanje u beskonačnim popisima za reprodukciju s vašim omiljenim melodijama. Uz zvuk visoke rezolucije i upečatljiv dizajn proizvodi serije NW-A30 izgledaju jednako dobro kao što i zvuče. 

MP3 REPRODUKTORI

A30 Walkman® serije A

NW-A30 SERIES

Slika – A30 Walkman® serije A

16 GB|16 GB sa slušalicama|redpinkyellowblueblack

Logotip h.ear

Hear your colours

Asortiman slušalica h.ear tvrtke Sony kombinira HD zvuk i odvažan, dojmljiv dizajn. Živ zvuk nikada nije izgledao tako dobro. 

Izrazite se pomoću zvuka

Moderne boje, profinjeni materijali i upečatljiv dizajn čine seriju NW-A30 zaista jedinstvenom. Pronađite proizvod koji vam najviše odgovara.  

Minimalistički dizajn

Serija NW-A30 inspirirana je jednostavnošću te je savršen primjer izreke "manje je više". Svojim čistim linijama i jednostavnim oblikom savršeno će se prilagoditi vašem osobnom stilu.

Media Object

Pogledajte videozapis

Upečatljive boje

Za proizvode serije NW-A30 dostupno je mnogo različitih modernih boja, od kojih je svaka pomno odabrana s obzirom na različite osobnosti. Koja ste vi boja?

  • Zelenožuta
  • Zelenoplava
  • Ugljenasto crna
  • Bordoružičasta
  • Pompejanski crvena
Zaslon osjetljiv na dodir

Intuitivno upravljanje dodirom

Kvalitetan zaslon dijagonale 7,9 cm (3,1 inča) osjetljiv je na dodir i omogućuje vam da funkcijama pristupate jednostavnim dodirivanjem ikone. Toliko je intuitivan da ćete ga koristiti bez ikakvih poteškoća. 

Slušajte samo važne zvukove

Isporučuje se sa slušalicama s funkcijom blokade buke

Još dublje uronite u svijet zvuka zahvaljujući ekskluzivnim slušalicama s funkcijom blokade buke serije NW-A30. Blokirajte neželjene smetnje i koncentrirajte se isključivo na glazbu.  

Kombinacija vrhunskog stila i vrhunskog zvuka

Izvucite ono najbolje iz svake pjesme

Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.

Zvuk visoke rezolucije
DSEE HX

DSD reprodukcija

Doživite kvalitetnu reprodukciju sadržaja pretvorenog pomoću pulsno-kodne modulacije koji nudi istu onu toplinu zvuka kao i izvorni DSD (Direct Stream Digital).

S-Master HX

S-Master HX

Digitalno pojačalo S-Master HX smanjuje izobličenja i šum u širokom rasponu frekvencija za bogat i pun zvuk.

DSD

DSEE HX

Čut ćete ono što ste dosad propuštali. DSEE HX nadograđuje vašu postojeću glazbu gotovo do kvalitete visoke rezolucije.Najbolje od usmjeravanja putem tehnologije Bluetooth

Uživajte u usmjeravanju glazbe visoke kvalitete zahvaljujući LDAC-u, našem vrhunskom bežičnom kodeku. Uz tri puta veću brzinu prijenosa putem tehnologije Bluetooth® moći ćete uživati u vrhunskom doživljaju slušanja svake pjesme.

Trajanje baterije

Dugi vijek trajanja baterija

Uživajte u do 45 sati reprodukcije uz poboljšano trajanje baterije. Potrošite manje vremena na punjenje, a više na slušanje glazbe koja vam se sviđa

Memorija za pohranu

Više popisa za reprodukciju

Memoriju proizvoda serije NW-A30 moguće je proširiti. Jednostavno dodajte microSD karticu i više nemojte brinuti da će vam ponestati glazbe.  

Specifikacije i značajke
Najnoviji Walkman® omogućuje vam uživanje u beskonačnim popisima za reprodukciju s vašim omiljenim melodijama. Uz zvuk visoke rezolucije i upečatljiv dizajn proizvodi serije NW-A30 izgledaju jednako dobro kao što zvuče.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • DSEE HX nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • Digitalno pojačalo S-Master HX za čist zvuk

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom

  • Uključuje slušalice s funkcijom blokade buke

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu