VRHUNSKI

A30 Walkman® serije A

NW-A30 SERIES
Slika – A30 Walkman® serije A

16 GB|16 GB sa slušalicama|redpinkyellowblueblack

Slike – A30 Walkman® serije A
Slike – A30 Walkman® serije A
Slike – A30 Walkman® serije A
Slike – A30 Walkman® serije A
Slike – A30 Walkman® serije A
Slike – A30 Walkman® serije A
Slike – A30 Walkman® serije A
Slike – A30 Walkman® serije A

Funkcije

Minimalistički dizajn

Serija NW-A30 inspirirana je jednostavnošću te je savršen primjer izreke "manje je više". Svojim čistim linijama i jednostavnim oblikom savršeno će se prilagoditi vašem osobnom stilu. 

Upečatljive boje

Za proizvode serije NW-A30 dostupno je mnogo različitih modernih boja, od kojih je svaka pomno odabrana s obzirom na različite osobnosti.

Intuitivno upravljanje dodirom

Kvalitetan zaslon dijagonale 7,9 cm (3,1 inča) osjetljiv je na dodir i omogućuje vam da funkcijama pristupate jednostavnim dodirivanjem ikone. Toliko je intuitivan da ćete ga koristiti bez ikakvih poteškoća. 

Slušajte samo važne zvukove

Uronite još dublje u zvuk zahvaljujući ekskluzivnim slušalicama s funkcijom blokade buke serije NW-A30. Blokirajte neželjene smetnje i koncentrirajte se isključivo na glazbu.  *Ovisi o kupljenom modelu. Slušalice se isporučuju s modelom NW-A35.

Izvucite ono najbolje iz svake pjesme

Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.

DSD reprodukcija

Doživite kvalitetnu reprodukciju sadržaja pretvorenog pomoću pulsno-kodne modulacije koji nudi istu onu toplinu zvuka kao i izvorni DSD (Direct Stream Digital).

S-Master HX

Digitalno pojačalo S-Master HX smanjuje izobličenja i šum u širokom rasponu frekvencija te daje bogat i pun zvuk.

DSEE HX 

Čut ćete ono što ste dosad propuštali. DSEE HX nadograđuje vašu postojeću glazbu gotovo do kvalitete visoke rezolucije.

Najbolje od usmjeravanja putem tehnologije Bluetooth

Uživajte u usmjeravanju glazbe visoke kvalitete zahvaljujući LDAC-u, našem vrhunskom bežičnom kodeku. Uz tri puta veću brzinu prijenosa putem tehnologije Bluetooth® moći ćete uživati u vrhunskom doživljaju slušanja svake pjesme.

Dugi vijek trajanja baterija

Uživajte u čak 45-satnoj reprodukciji audiodatoteka zahvaljujući duljem trajanju baterije. Manje vremena provodite puneći uređaj, a više slušajući glazbu koju volite

Beskrajni popisi pjesama

Serija NW-A30 ima proširiv kapacitet pohrane. Samo dodajte microSD karticu i više nemojte brinuti da će vam ponestati glazbe.

Specifikacije

Najnoviji Walkman® omogućuje vam uživanje u beskonačnim popisima za reprodukciju s vašim omiljenim melodijama. Uz zvuk visoke rezolucije i upečatljiv dizajn proizvodi serije NW-A30 izgledaju jednako dobro kao što zvuče.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • DSEE HX nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • Digitalno pojačalo S-Master HX za čist zvuk

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom

  • Uključuje slušalice s funkcijom blokade buke

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu