VRHUNSKI

Walkman® sa zvukom visoke rezolucije

NW-ZX100 Series
Slika – Walkman® sa zvukom visoke rezolucije

128 GB

Slike – Walkman® sa zvukom visoke rezolucije
Slike – Walkman® sa zvukom visoke rezolucije
Slike – Walkman® sa zvukom visoke rezolucije
Slike – Walkman® sa zvukom visoke rezolucije
Slike – Walkman® sa zvukom visoke rezolucije
Slike – Walkman® sa zvukom visoke rezolucije
Slike – Walkman® sa zvukom visoke rezolucije
Slike – Walkman® sa zvukom visoke rezolucije

Funkcije

Beskompromisan doživljaj zvuka uz zvuk visoke rezolucije

Doživite puninu digitalne glazbe u zvuku visoke rezolucije. Zbog snimanja glazbe uz bolju kvalitetu u odnosu na CD, uz povećanje uzorkovanja zvuka u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki uzorak, zvuk visoke rezolucije omogućava beskompromisnu reprodukciju glazbe. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za doista emotivan doživljaj.

Slušalice s funkcijom uklanjanja buke pozornicu prepuštaju glazbi

Serija NW-ZX100 obuhvaća ekskluzivne slušalice s funkcijom uklanjanja buke , tako da ne morate slušati zvuke svijeta oko sebe. Odaberite neku od brojnih postavki, ovisno o okruženju, i uronite u glazbu dok funkcija uklanjanja buke blokira šumove iz okoline, pojačavajući doživljaj glazbe.

Vrhunske komponente za vrhunski zvuk

NW-ZX100 odlikuje se poboljšanim tehničkim rješenjima, optimiziranim za nečuvenu jasnoću i kvalitetu zvuka. Iznimno krut okvir, zajedno s poboljšanom impedancijom lemova i tiskana pločica vrlo niske dielektrične konstante jamče uzbudljiv doživljaj zvuka u prijenosnom uređaju.

Direct Stream Digital (DSD) reprodukcija za zvuk visoke rezolucije

Uživajte u zvuku studijske kvalitete zahvaljujući audio kodeku Direct Stream Digital (DSD) – posebno osmišljenom za zvuk visoke rezolucije. Ovaj 1-bitni format koristi niz jedinica i nula vrlo visoke frekvencije za reprodukciju zvučnih valova pri višoj rezoluciji u odnosu na konvencionalne kodeke. Rezultat je čišći, jasniji zvuk visoke rezolucije.

Digitalno pojačalo S-Master HX: vrhunska čistoća zvuka

Uživajte u najboljem doživljaju zvuka visoke rezolucije uz digitalno pojačalo S-Master HX. Koristeći pojednostavljen, potpuno digitalan put signala, S-Master HX reproducira suptilne tonove i širok frekvencijski raspon kojima se odlikuju formati u visokoj rezoluciji. Za razliku od konvencionalnih pojačala, zadržava digitalni signal sve do izlaza na zvučnik, uklanjajući izobličenja — za zvuk visoke rezolucije, baš kako je autor to zamislio.

DSEE HX obnavlja zvučne datoteke

Kvaliteta veća od one koju nudi CD. DSEE HX predstavlja nastavak naše tehnologije DSEE, poboljšavajući komprimirane audio datoteke na razinu koja je bliža zvuku visoke rezolucije. Obnavljanjem detalja originalne snimke koji se gube tijekom postupka kompresije DSEE HX omogućava bogat doživljaj zvuka studijske kvalitete za svu vašu glazbu.

Proširiva memorija za beskonačne popise za reprodukciju

Modeli serije NW-ZX100 mogu se, povrh značajnog memorijskog kapaciteta od 128 GB proširiti i microSD karticom, tako da sa sobom možete ponijeti i najveće glazbene zbirke.

Dulje trajanje baterije za dulje uživanje u glazbi

Nikada nećete ostati bez energije dok ste u pokretu. NW-ZX100 ima punjenje dovoljno za 70 sati reprodukcije mp3 sadržaja ili za 45 sati reprodukcije FLAC sadržaja. Zato ne morate brinuti o punjačima kamo god krenuli.

Višestruki glazbeni formati

Serija NW-ZX100 podržava formate zvuka visoke rezolucije, ali i popularne formate kao što su MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC, ALAC.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Uz tehnologiju Near Field Communication (NFC) složeno postavljanje stvar je prošlosti. Jednostavno prislonite odabrane uređaje koji podržavaju NFC uz oznaku N na uređaju kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbu putem Bluetooth® veze. Nemate NFC? Nema problema. I dalje možete ručno uspostaviti Bluetooth® vezu iz izbornika s postavkama na uređaju.

Bluetooth® usmjeravanje najviše kvalitete: LDAC

Tvrtka Sony razvila je Bluetooth® LDAC kodek koji usmjeravanje glazbe podiže na novu razinu. Podržava do tri puta veću brzinu prijenosa u bitovima u odnosu na uobičajeno Bluetooth® usmjeravanje. Brzine uzorkovanje od 96 kHz i učinkovitije kodiranje za bežični zvuk CD kvalitete.

Specifikacije

Walkman® serije NW-ZX100 sa zvukom visoke rezolucije pomno je izrađen i sadrži vrhunske elektroničke sklopove, profinjeno aluminijsko kućište i tehnologiju za uklanjanje buke. Vi se možete posvetiti samo glazbi.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • DSEE HX nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • Digitalno pojačalo S-Master HX za čist zvuk

  • 128 GB memorije s mogućnošću proširenja

  • Sadrži slušalice s funkcijom uklanjanja buke

Kapacitet memorije
128 GB
Veličina zaslona (inč)
7,6 cm (3 inča)
Rezolucija zaslona
400x240 (WQVGA)
TRAJANJE BATERIJE – NEPRESTANA REPRODUKCIJA GLAZBE (APLIKACIJA W.MUSIC)
45 sati (zvuk visoke rezolucije), 70 sati (mp3)
Masa
145 g
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu