Slike – ZX500 Walkman® serije ZX
Slike – ZX500 Walkman® serije ZX
Slike – ZX500 Walkman® serije ZX
Slike – ZX500 Walkman® serije ZX
Slike – ZX500 Walkman® serije ZX
Slike – ZX500 Walkman® serije ZX
Slike – ZX500 Walkman® serije ZX

Funkcije

Svaka nota kakvom ju je umjetnik zamislio

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Registriranjem i reprodukcijom digitalnog zvuka brzinom većom od one prilikom reprodukcije CD-a (24 bita / 192 kHz i više), zvuk visoke rezolucije omogućuje vam da se približite originalnoj studijskoj snimci.

Izvorna DSD reprodukcija od 11,2 MHz / PCM 384 kHz

Vrhunska kvaliteta uz izvornu DSD reprodukciju od 11,2 MHz ostvarena s pomoću uravnoteženih slušalica i podrške za PCM od 384 KHz / 32 bita.

S-Master HX™

Digitalno pojačalo S-Master HX™ smanjuje izobličenja i šum u širokom rasponu frekvencija za bogat i pun zvuk.

DSEE HX™

Naš procesor DSEE HX™ podigao je poboljšavanje kvalitete zvuka na novu razinu omogućujući inteligentno prepoznavanje instrumenata, glasova i glazbenih žanrova. Prepoznavanjem tih svojstava i relativne energije zvuka on može precizno vratiti zvuk izgubljen u postupku digitalne kompresije radi postizanja pune vjernosti čak i kad je riječ o komprimiranim formatima. Procesor DSEE HX i dalje radi čak i kad glazbu primate putem usmjeravanja.

NFC™ povezivanje jednim dodirom i Bluetooth® za trenutno povezivanje

Komunikacija bliskog polja (NFC) i tehnologija Bluetooth® omogućuju da se brzo i lako povežete sa svojom glazbom. Uređajem koji podržava NFC jednostavno dodirnite svoj uređaj serije NW-ZX500 da biste brzo uspostavili neometanu vezu, a zatim pokrenite usmjeravanje. Nemate NFC? Nema problema. Koristite Bluetooth®. Dostupna je kompatibilnost s LDAC i aptX™ HD zvukom.

Bežični zvuk visoke rezolucije

Uživajte u usmjeravanju glazbe uz kvalitetu zvuka visoke rezolucije zahvaljujući našem vrhunskom bežičnom kodeku LDAC. Tri puta veća brzina prijenosa od standardne tehnologije BLUETOOTH® omogućuje vam izvanredan doživljaj slušanja sve glazbe.

Uravnoteženi izlaz

Uravnoteženi priključak promjera 4,4 mm kompatibilnim slušalicama omogućuje korištenje potpuno zasebnih lijevih i desnih kanala, što rezultira manjom razinom šuma i čišćim zvukom.

Kućište od valjanog aluminija

Kućište od valjanog aluminija pruža jak otpor električkim šumovima i modelu NW-ZX500 pomaže reproducirati jasne i snažne note basova.

Blok od valjanog bakra

Unutar kompaktnog kućišta Walkmana komponente su montirane na valjani blok načinjen od bakra. Zahvaljujući većim dimenzijama u usporedbi s ranijim modelima blok pruža manji otpor i poboljšava električko uzemljenje digitalne sekcije te modelu NW-ZX500 omogućuje reprodukciju još čišćeg zvuka.

Nedavno razvijeni FT CAP

Posebno napravljen za Sony i dorađen od strane inženjera tvrtke Sony, nedavno razvijeni FT CAP (visokopolimerski kondenzator) jača napajanje bloka za pojačavanje radi uravnoteženog izlaza. To modelu NW-ZX500 olakšava reprodukciju vokala i instrumentala koji ispunjavaju prostor te snažnih nota basova.

Napredni spojevi koji sadrže zlato

Iznimna vodljivost zlata osigurava apsolutni minimum gubitka signala. Radi čišćeg zvuka i vokala sklopovi modela NW-ZX500 povezani su s baterijom vrhunskim spojevima bez olova namijenjenima reprodukciji zvuka i obogaćenima malom količinom zlata.

Kristalni oscilator

Dva kompaktna kristalna oscilatora niskog faznog šuma jamče stabilnost preciznog generatora takta pri brzinama uzorkovanja koje su višekratnici od 44,1 kHz i 48 kHz. Zahvaljujući dualnim kristalnim oscilatorima NW-ZX500 može postići kvalitetu zvuka uz dobar omjer signala i šuma.

POSCAP za poboljšane performanse dubokih tonova

POSCAP se u modelu NW-ZX500 koristi za jačanje napajanja bloka za pojačavanje i nebalansiran izlaz, što poboljšava performanse reprodukcije dubokih tonova i stvara ekspanzivniji doživljaj slušanja.

Električni dvoslojni kondenzator

Kao glavni izvor baterijskog napajanja koristi se električni dvoslojni kondenzator. Budući da može smjesta dati velike količine energije, on precizno reproducira izlazne signale sprječavajući iznenadne padove napona. Rezultat je čist i snažan bas.

Optimizirani izgled ploče sa sklopovima

Podjelom na zvučni blok (označen crveno) i napajački/digitalni blok (plavo) raspored na tiskanoj pločici optimiziran je da digitalni šum ne bi utjecao na kvalitetu zvuka.

Folijski kondenzatori

Folijski kondenzatori visoke kvalitete emitiraju napon s linearnom reakcijom na svim frekvencijama, što rezultira manjim izobličenjem i šumom.

Procesor gramofonskih ploča

Povratite toplinu i karakter zvuka vinila svojim digitalnim pjesmama i uronite u bogatstvo melodija i dinamike svojih omiljenih albuma. Uživajte u suptilnoj reprodukciji niskofrekvencijske rezonancije, otpora gramofonske ručice i površinskih šumova koji jamče autentičan doživljaj slušanja.

Kompatibilan s Wi-Fi standardom za izravno preuzimanje i usmjeravanje

Budući da je podržan u sustavu Android™ i kompatibilan s Wi-Fi standardom, NW-ZX500 nudi i dodatne načine slušanja glazbe. Uživajte u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na samom Walkmanu ili se povežite s osobnim računalom da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji.

Podržan u sustavu Android™

NW-ZX500 je podržan u sustavu Android™, što vam pruža jednostavan pristup širokoj paleti medijskih aplikacija i glazbenih servisa.

Ulaz USB Type-C™

NW-ZX500 raspolaže ulazom USB Type-C™ za jednostavno povezivanje s nizom uređaja.

Kompaktan, lako stane u ruku

NW-ZX500 Walkman daje vrlo kvalitetan zvuk iz kompaktnog uređaja pa svoju omiljenu glazbu možete sa sobom ponijeti bilo kamo. 

Korisničko sučelje u obliku kasetne vrpce

NW-ZX500 odlikuje se posebnim korisničkim sučeljem i čuvarom zaslona u obliku kasetne vrpce. Prikaz kasetne vrpce koji se prikazuje na zaslonu uređaja Walkman® varira ovisno o kodeku glazbe koju slušate.

20 sati trajanja baterije

Uživajte i do 20 sati u MP3 reprodukciji pri 128 kb/s.

Veći zaslon osjetljiv na dodir za jednostavno korištenje

3,6-inčni zaslon osjetljiv na dodir na modelu NW-ZX500 16 je posto veći od zaslona osjetljivog na dodir na njegovom prethodniku, modelu NW-ZX300. Upravljanje glazbom i uživanje u njoj nikad nije bilo lakše.

Proširiva memorija za beskonačne popise za reprodukciju

Uz integriranu memoriju od 64 GB uređaj raspolaže i utorom za SD karticu, što vam omogućuje da sa sobom ponesete i najveće glazbene kolekcije.

Vrhunski dizajn

Zaobljeno kućište modela NW-ZX500 sa završnom obradom u visokokvalitetnom aluminiju dizajnirano je da vam udobno leži u ruci i lako klizne u džep.

Intuitivne bočne kontrolne tipke

S lakoćom pokrećite i pauzirajte reprodukciju, mijenjajte odabir glazbe i podešavajte glasnoću pomoću kontrola praktično smještenih na bočnoj ploči.

40. godišnjica uređaja Walkman

Ove godine obilježavamo 40. godišnjicu uređaja Walkman®. Prvi Walkman TPS-L2 predstavljen je 1979 te je postao ikona dizajna i izrade koja je zauvijek promijenila način na koji ljudi slušaju glazbu. Prvi put ste bilo kad i bilo gdje mogli uživati u svojim omiljenim pjesmama, albumima i izvođačima uz visoku kvalitetu zvuka, što činimo sve do današnjih dana.

Saznajte više o povijesti uređaja Walkman®

Specifikacije
NW-ZX500 je kompatibilan sa zvukom visoke rezolucije i precizno projektiran za stvaranje istinski autentičnog zvuka iz širokog raspona glazbenih izvora. Uz Android™ i Wi-Fi možete uživati u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na samom uređaju Walkman® ili se povezati s osobnim računalom da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji. Slušanje omiljenog zvuka nikad nije bilo lakše.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Digitalno pojačalo S-Master HX™ za čist zvuk

  • DSEE HX™ nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • 4.4 φ Uravnoteženi izlaz za manje šuma i čišći zvuk

  • Pomoću Wi-Fi-ja možete usmjeravati i preuzimati glazbu koristeći svoje omiljene aplikacije za Android

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu