Slike – Qi™ podloga za bežično punjenje

Funkcije

Kompatibilnost s uređajima koji podržavaju Qi

CP-WP1 omogućuje Qi bežično punjenje i podržava široku lepezu uređaja, uključujući pametne telefone iPhone, Galaxy i Xperia. Puniti možete i bežične slušalice, pametne satove i druge uređaje koji podržavaju Qi. 

Elegantan i praktičan dizajn

Protuklizna podloga i postolje za punjenje sprječavaju klizanje pametnog telefona tijekom punjenja. Zaobljeni rub pridonosi elegantnom dizajnu i omogućuje lakše držanje uređaja u ruci.

Kompaktan i elegantan dizajn

Uz male dimenzije i tanki dizajn zauzima minimalnu količinu prostora na stolu, a elegantan dizajn savršeno se uklapa u svaki dom ili ured.

Lako uočljiva plava LED žaruljica statusa 

Kada svijetli plava LED signalna žaruljica, uređaj se optimalno puni, pa je uvijek lako postaviti telefon za punu propusnost punjenja.

Jednostavno bežično punjenje

Samo postavite telefon u središte podloge za bežično punjenje da biste počeli puniti – bez priključivanja, isključivanja i kabela uvijek ste spremni

Sonyjevo sigurno punjenje

Dugogodišnje iskustvo tvrtke Sony u punjenju uređaja jamči siguran i pouzdan rad Dizajn otporan na vrućinu i ekskluzivni pametni kontroler napona zadržavaju performanse punjenja i uz učestalo korištenje. Funkcija otkrivanja stranih objekata (FOD) štiti uređaj od vrućine i pregrijavanja kada se na podlogu ili pokraj nje postave drugi metalni predmeti kao što su kovanice i ključevi.

Specifikacije
Oslobodite se kabela i napunite bilo koji Sonyjev, Samsungov ili Appleov pametni telefon, pametni sat ili slušalice koji podržava Qi™ pomoću ove elegantne podloge za bežično punjenje. Njezin elegantan protuklizni dizajn sprječava klizanje uređaja, a lako uočljiva LED žaruljica pokazuje pune li se optimalno. Funkcija sigurnog punjenja tvrtke Sony štiti od pregrijavanja radi sigurnog i pouzdanog punjenja svaki put.
  • Bežično punjenje za uređaje koji podržavaju Qi

  • Elegantan dizajn s protukliznom površinom

  • Lako uočljiva plava LED žaruljica statusa punjenja

  • Sigurno punjenje tvrtke Sony za sprječavanje pregrijavanja

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu