Memorijske kartice i SSD

Memorijska kartica CFexpress Type A serije CEA-G

CEA-G160T / CEA-G80T
Slika – Memorijska kartica CFexpress Type A serije CEA-G

80GB|160GB

Slika proizvoda
Slika proizvoda
Iznimno brza pohrana za inovativne autore

Novi je standard CFexpress Type A razvijen da bi se omogućile iznimno brze radne značajke kompaktnih fotoaparata potrebne za izradu vrh. videozapisa. Taj standard maksimizira mogućnosti fotoaparata serije α i najnovijih procesora slike. Za autore kojima su potrebne više razine rad. znač. i izražavanja ova je kompaktna kartica nezaobilazna.

Nova generacija radnih značajki

CFexpress Type A – novi standard za kompaktnu pohranu

Poboljšajte profesionalne radne procese za videozapise i fotografije uz Sonyjeve memorijske kartice CFexpress Type A – idealne za napredne fotoaparate kao što je α7S III. Prve kartice CFexpress Type A na svijetu nude iznimnu brzinu, otprilike dvostruko veću nego najbolje kartice SDXC, u sličnom kompaktnom kućištu. Uz brzine zapisivanja i do 700 MB/s i izdržljivost profesionalne razine, Sonyjeve kartice CFexpress Type A otvaraju široku lepezu novih mogućnosti snimanja.

Slika s primjerom
Fantastična brzina odziva

Proširite svoje fotografske mogućnosti uz nekompr. neprek. snimanje brze akcije, npr. moto. utrka i divljih životinja, u RAW formatu. Brzine zapisivanja i do 700 MB/s nadmašuju i najbolje SDXC kartice, što jamči iznimno brzo čišćenje međuspremnika fotoaparata radi responzivnog neprekidnog snimanja.

Slika upotrebe
Pouzdano snimanje videozapisa

Sonyjeve kartice CFexpress Type A optim. su za nepr. brzo zapis. pod. i idealne su za prof. snimanje videoz. uz veliku brzinu prijenosa, npr. za snimanje u rezoluciji 4K 120p na fotoap. kao što je α7S III, kada je pouzdanost ključna. Za dodatnu pouzdanost i stabilnost prilikom snimanja videozapisa nude i jamstvo rad. znač. za videozapise VPG 400.

Slika upotrebe
Iznimno učinkovit radni proces

Drastično ubrzajte rad. proc. uz optim. čitač kartica MRW-G2 i iznimno velike brzine čitanja od maks. 800 MB/s za prijenos i sigur. kop. podataka. Opt. radite s foto. visoke rezolucije i videozapisima s velikom brzinom prijenosa da biste projekte dovršavali brzinom svoje mašte.

Robusna. Pouzdana. Spremna.

U komb. s prof. opr. kao što je α7S III, mem. kartice CFexpress Type A savršene su za nepredvidljivost snimanja sportskih ili terenskih fotografija te za opasnosti na ekspedicijama u prirodu. Namijenjene su dugotr. prof. upotrebi u najzahtjevnijim okruž. – od snijegom prekrivenih planina do pješčanih pustinja – pa uz njih možete snimati, zamjenjivati ih i pohranj. uz potpunu pouzd.

Slika s primjerom
Za najekstremnije lokacije

Zahvaljujući Sonyjevu dizajnu kartica TOUGH, kartice CFexpress Type A nude više od 10 puta veću otp. na sav. od klas. kartica CFexpress. Osmiš. su za aps. pouzd. i njihova je čvrstoća test. uz silu od 150 N radi zaštite pod. na kartici prilikom padova s maks. 7,5 m – što je pet puta više od onoga što jamči stand. CFexpress Type A. 

Slika s primjerom
Za najekstremnije uvjete

Možete biti sigurni da će mem. kartice CFexpress Type A besprijekorno funkcionirati na ekstremnim temp., u teškim elektrostatičkim okruženjima i pod jakom UV svjetlošću ili rendgenskim zrakama. Uz zaštitu od prodora prašine i vlage kase IP57 vaši su podaci sigurni i na plaži ili u perilici rublja .

Ilustracija
Pregled i nadzor memorije

Flash mem. s vremenom se istroši i više ne bilježi podatke. Kada se koristi s čitačem kartica MRW-G2, Sonyjev Media Scan Utility aut. pregledava mem. karticu CFexpress Type A i obavj. vas o njezinu stanju da biste poduzeli odg. radnje prije nego što dostignete ogranič.

Vraćanje izgubljenih datoteka

Čak i kada stvari pođu po zlu, možete izbjeći katastrofu uz pomoć softvera za spašavanje za korisnike Sonyjevih memorijskih kartica, koji omogućuje vraćanje nehotice izbrisanih datoteka te oštećenih fotografija i videozapisa u najčešćim formatima.

Slika upotrebe

Specifikacije i značajke

Iznimno brze, pouzdane i kompaktne za profesionalce kojima su potrebne vrhunske radne značajke u najtežim uvjetima. Memorijske kartice CEA-G80T i CEA-G160G štite snimke i poboljšavaju produktivnost fotografa, videosnimatelja i entuzijasta.
  • Kompaktno kućište dimenzija 20 x 28 x 2,8 mm (Š x V x D)

  • Dostupni su kapaciteti od 80 GB i 160 GB

  • Iznimna brzina zapisivanja do 700 MB/s za snimanje nizova fotografija visoke rezolucije; jamstvo radnih značajki za videozapise VPG 400

  • Poboljšan radni proces uz iznimno veliku brzinu čitanja, do 800 MB/s

  • TOUGH, klasa IP57, za profesionalnu pouzdanost

Brzina prijenosa (pisanje)
700 MB/s
Brzina prijenosa (čitanje)
800 MB/s
Sučelje
PCI Express Gen3 x1
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu