MEMORIJSKE KARTICE CFEXPRESS

Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B

CFEXPRESS TYPE B MEMORY CARD
Slika – Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B

128 GB|256 GB|960GB|512 GB|1920GB

Slika proizvoda CEB-G1920T
Slika proizvoda CEB-G960T
Slika proizvoda CEB-G512
Slika proizvoda CEB-G256
Slika proizvoda CEB-G128
Iznimna brzina kamo god krenuli

Uživajte u brzini uz novu memorijsku karticu CFexpress vrste B

Kartice serije CEB-G odlikuju se nevjerojatnim brzinama do 1850 MB/s(čitanje) i 1750 MB/s(zapisivanje) te su namijenjene profesionalnim fotografima i videografima te entuzijastima koji žele pospješiti svoje tokove rada velikim brzinama i iznimnom pouzdanošću.

Radite brže, budite produktivniji

Memorijske kartice CFexpress vrste B, nadgradnja standarda XQD® i CFAST®, otvaraju brojne mogućnosti za profesionalce. Budući da podržavaju datoteke visoke rezolucije i snimanje velikom brzinom, te male, ali robusne kartice savršene su za ubrzavanje rada i povećavanje produktivnosti, pa vam ostaje više vremena za izražavanje kreativnosti.

Stabilno i pouzdano videosnimanje visoke kvalitete

Kartice CEB-G960T i CEB-G1920T imaju certifikat VPG400 i omogućuju stabilno videosnimanje pri visokim brzinama prijenosa u 4K i višim rezolucijama, što ih čini odličnim partnerom za fotoaparate vrhunske kvalitete.

Snimanje niza fotografija visoke rezolucije
Fotografija s brzim odzivom

Uz brzine zapisivanja do 1750 MB/s, kartice serije CEB-G pružaju odličan doživljaj snimanja. Zahvaljujućim velikim brzinama zapisivanja, odlično rade s fotoaparatima visoke rezolucije.  

Prijenos podataka s kamkordera na PC velikom brzinom pomoću kartice
Učinkovit tijek rada

Ubrzajte svoj tijek rada čitačem kartica MRW-G1 uz velike brzine čitanja do 1850 MB/s za brz prijenos podataka i sigurnosno kopiranje. Neometano radite s fotografijama visoke rezolucije i videozapisima velikih brzina prijenosa kako bi brzina rada pratila vašu maštu. 

Robustan dizajn

Ponesite memorijsku karticu CFexpress vrste B na sportska događanja, terenska snimanja ili izlete u prirodu. Predviđena je za dugotrajnu profesionalnu upotrebu u najekstremnijim okruženjima, npr. na planinama i u pustinjama, pa su snimanje, zamjena i spremanje apsolutno pouzdani.

Snimatelj radi u ekstremnom, zahtjevnom okruženju
Za najekstremnije lokacije

Robusni dizajn CFexpress Type B kartica pruža superiornu čvrstoću preko 3x veću od one prema standardu CFexpress Type B za savijanje. Dodatna krutost ispitana je primjenom sile od 70 njutna te kartice mogu izdržati pad s visine do 5 metara.

Kartica CFexpress funkcionira u najekstremnijim uvjetima
Za najekstremnije uvjete

Možete biti sigurni da će memorijske kartice CFexpress vrste B besprijekorno funkcionirati bez obzira na ekstremne temperature, rendgenske zrake, elektrostatsko pražnjenje i intenzivnu ultraljubičastu sunčevu svjetlost.

Media Scan Utility pregledava i nadzire memoriju
Pregledava i nadzire memoriju

Flash memorija se s vremenom istroši i više ne zapisuje podatke. Kada se koristi s čitačem kartica MRW-G1, Sonyjev Media Scan Utility automatski pregledava CFexpress Type B memorijsku karticu i javlja stanje kako biste reagirali prije dosezanja ograničenja.

Vraćanje izgubljenih datoteka

Čak i kada stvari pođu po zlu, možete izbjeći katastrofu softverom za spašavanje za Sonyjeve mem. kartice koji omogućuje vraćanje nehotice izbrisanih datoteka te oštećenih fotografija i videozapisa u formatima koji se najčešće upotrebljavaju.

File Rescue vraća izgubljene datoteke
Ubrzajte rad pomoću čitača kartica CFexpress
Ubrzajte rad pomoću čitača kartica CFexpress vrste B

Optimiziran za memorijske kartice Sony CFexpress vrste B, dodatni čitač kartica „MRW-G1” omogućuje prijenos datoteka putem sučelja USB te brže sigurnosno kopiranje i učinkovitije radne procese. Kompaktan je, jednostavan za nošenje i podržava memorijske kartice Sony CFexpress vrste B te XQD serije G i serije M.

Specifikacije i značajke

Iznimno je brza i pouzdana, pa je mogu koristiti i profesionalci kojima su potrebne vrhunske radne značajke u najtežim uvjetima. Nova generacija memorijskih kartica CFexpress vrste B štiti snimke i poboljšava tijek rada za fotografe, videografe i entuzijaste.
  • Iznimno velika brzina zapisivanja do 1750 MB/s za snimanje niza fotografija i slika visoke rezolucije

  • Poboljšan tijek rada uz iznimno veliku brzinu čitanja do 1850 MB/s

  • Specifikacije za teške uvjete

  • Media Scan Utility prati stanje i ograničenje pohrane vaše kartice

  • Softver Memory Card File Rescue za vraćanje izgubljenih datoteka

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu