Čiste crne nijanse. Prekrasno usklađen zvuk. To je Sony OLED.

Uživajte u odličnim slikama s čistim nijansama crne i živopisnim bojama na OLED TV-u. Ali Sonyjev OLED ide i dalje: precizni detalji, uz našu jedinstvenu tehnologiju kvalitete slike, prožimajući zvuk koji prati akciju i minimalistički dizajn. 

Čiste crne nijanse ističu dubinu scena 

Milijunima samosvjetlećih piksela pojedinačno se kontrolira na OLED zaslonu.Svaki se piksel može aktivirati ili potpuno isključiti, pa je razlika između svjetla i tame dramatično naglašena s nevjerojatno tamnim crnim i sjajnim svijetlim dijelovima. Vidjet ćete preciznije detalje, dubinu i teksture tamnih prizora.

Boja i kontrast koje je Sony doradio radi dodatne dubine i realističnosti

XR OLED Contrast Pro koristi analizu ljudske perspektive na OLED televizorima BRAVIA XR™, pa se boja i kontrast pojačavaju u svijetlim područjima da biste uživali u kontrastu potpuno crnih i najsvjetlijih nijansi koji dosad jednostavno nije bio moguć. Pogledajte slike pune realistične dubine između subjekta i pozadine. Detalji su oštro definirani, čak i u područjima s tamnim sjenama ili odsjajem. Naš Cognitive Processor XR™ dodatno poboljšava slike kognitivnom inteligencijom da bi se podudarale s načinom na koji naše oči vide svijet.

Detalj papige na Edge LCD zaslonu
Edge LCD
Detalj papige na klasičnom OLED zaslonu
Klasični OLED
Detalj papige na Sonyjevu televizoru sa značajkom Pixel Contrast Booster
Sonyjev OLED s tehnologijom XR OLED Contrast Pro
Slika dinosaura prikazuje kako tehnologija Acoustic Surface Audio reproducira zvuk s odgovarajućeg mjesta u sceni
Zvučnik u sklopu zaslona, zvuk poput onog u kinu 

Uz tehnologiju Acoustic Surface Audio zvuk dopire izravno sa zaslona OLED televizora tvrtke Sony, a ono što čujete precizno je usklađeno s onim što vidite, što gledanje čini prožimajućim. Slušajte zvuk s odgovarajućeg mjesta. 

Scena dnevne sobe s prikazom efekta surround zvuka uz XR Surround
Sva zabava poboljšana na 3D surround zvuk

Na TV-u BRAVIA XR sve što gledate ima pravi surround zvuk. Poboljšavanjem zvuka na XR surround zvuk dopire sa strana i okomito, tako da možete doživjeti 3D zvuk bez potrebe za zvučnicima ugrađenima u strop ili onima koji zvuk usmjeravaju prema gore.