Čiste crne nijanse. Prekrasno usklađen zvuk. To je Sony OLED.

Dobit ćete fantastične slike s pravom crnom i živopisnim bojama na OLED TV-u. Uz Cognitive Processor XR™ naši OLED TV-i podižu sliku i zvuk na višu razinu s realističnim kontrastom i prožimajućim zvukom usklađenim sa slikom.

Milijuni savršeno upravljanih samosvjetlećih piksela

Na OLED zaslonu pikselima se upravlja pojedinačno uz duboke crne nijanse i fantastično osvjetljenje. Uz Cognitive Process XR i našu jedinstvenu tehnologiju upravljanja zaslonom boja i kontrast poboljšani su da bi se dobila iznimno realistična slika.

Širok spektar boja za realistične nijanse i tonove

Uz naš Cognitive Processor XR™, XR Triluminos Pro™ prikazuje više od milijardu boja na zaslonu. U kombinaciji s našim zaslonom širokog raspona boja i procesorom orijentiranim na korisnike analizira zasićenost, nijansu i svjetlinu svake boje radi prikaza prirodnih tonova i iznimno izraženih detalja.

Naša najšira paleta prirodnih i svijetlih boja

Naš novi OLED (QD-OLED) TV A95K ima milijune pojedinačnih samosvjetlećih piksela za prikaz više boja nego ikad prije. U kombinaciji s procesorom Cognitive Processor XR™, zasićenost, nijansa i svjetlina svake boje prikazuju se uz nevjerojatno izražene detalje i otkrivaju se suptilne nijanse i razlike koje su obično vidljive samo u stvarnom životu.

Slika dinosaura prikazuje kako tehnologija Acoustic Surface reproducira zvuk s odgovarajućeg mjesta u sceni
Zvučnik u sklopu zaslona, zvuk poput onog u kinu

Uz tehnologiju Acoustic Surface Audio+ zvuk dopire izravno sa zaslona OLED televizora tvrtke Sony, a ono što čujete precizno je usklađeno s onim što vidite, što gledanje čini prožimajućim. Slušajte zvuk s odgovarajućeg mjesta.