NISKOTONAC ZA KUĆNO KINO

Potpune specifikacije i značajke

SA-CS9

Prednji zvučnik

Jedinice prednjeg zvučnika: Woofer
Membrana zvučnika ojačana silikatima od 250 mm

Opće značajke

Središnji zvučnik
0
Frekvencijski odaziv
28 – 200 Hz
Prednji zvučnik
0
Surround
0

Veličina i masa

Dimenzije (Š x V x D)
295 x 345 x 400 mm
Masa
11,5 kg

Dostupne boje

black

Sadržaj pakiranja

  • RCA kabel
  • Upute za korištenje
Placeholder

Funkcije

Slika – Niskotonac za kućno kino

Aktivni niskotonac od 250 mm za glasne basove

Uživajte u dubokom, bogatom basu ovog snažnog aktivnog niskotonca. Konusna membrana od 250 mm pomiče veće količine zraka, stvarajući snažnu rezonancu za bogate i autentične basove. Niskotonac pojačava zvukove niske frekvencije iz filmova i glazbe za odličan višekanalni doživljaj kućnog kina.

Slika – Niskotonac za kućno kino

Stožac s celularnom membranom ojačanom silikatima za zvuk bez izobličenja

Savršen partner za današnje glazbene stilove bogate basovima. Mnogi zvučnici koriste papirnate membrane koje se s vremenom saviju i oslabe, što dovodi do većeg izobličenja zvuka. Wooferi s membranom s vlaknima ojačanima silikatima (MRC) čvrsti su i zadržavaju oblik čak i kada se pomiču pri visokom tlaku i brzini, tako da bas možete pojačavati bez narušavanja kvalitete zvuka.

Slika – Niskotonac za kućno kino

Ugrađeno pojačalo pojačava svaki ritam

Uživajte u glazbi bogatoj basovima i udahnite život svojoj zabavi. Ovaj niskotonac ima ugrađeno pojačalo izlazne snage 115 W. Električni sklopovi podložni vibracijama nalaze se izvan kućišta, tako da oslobađanje visokog tlaka u kućištu omogućava reprodukciju čistih i snažnih basova.

Slika – Niskotonac za kućno kino

Smanjivanje vibracija za jake basove

Smanjivanje vibracija u kućištu od presudne je važnosti za jake, precizne basove. Neželjene vibracije uklanjaju se na dva račina – akustičnom apsorpcijom valova generiranih stražnjim tlakom jedinice i ublažavanjem vibracija unutar samog kućišta. Dizajneri su optimizirali vrstu i raspored materijala za apsorpciju zvuka kako bi se vibracije kućišta svele na najmanju razinu.

Sustav Bass Reflex za duboke frekvencije

Niskotonac je čvrsto konstruiran, a zatvorena struktura dizajnirana je tako da zvuk ostaje čist i prirodan. Bass Reflex kanali ublažavaju neželjenu buku i poboljšavaju reprodukciju zvuka niske frekvencije za duboke, snažne basove iz glazbe i filmova.

Vrhunske komponente, vrhunski zvuk

Loše komponente mogu znatno utjecati na ukupnu kvalitetu zvuka. Ovaj je niskotonac izrađen od vrhunskih komponenti: snažnog transformatora koji pruža stabilnu snagu, robusnog električnog sklopa i velikog hladnjaka koji smanjuje temperaturna odstupanja u slučaju električnog izboja.

Slika – Niskotonac za kućno kino

Privlačna površina odražava stil i kvalitetu

Privlačna crna površina ovog zvučnika uklopit će se s većinom suvremenih interijera. Čvrsti drveni okvir zadržava oblik, zbog čega na zvuk ne utječu promjene temperature i vlažnosti.

Slika – Niskotonac za kućno kino

Kompaktan dizajn za male prostore

Snažan i kompaktan, ovaj je niskotonac savršen za jednostavno postavljanje u uske prostore. Zahvaljujući smanjenom žlijebu, zvučnik smanjuje izobličenja zvučnog polja za optimalnu jasnoću i preciznost.