Slike – Samostojeći stereo zvučnik
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, tako da ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.

Stvaranje doživljaja kao u koncertnoj dvorani

Model SS-NA2ES za one koji traže najbolju kvalitetu zvuka i savršenu izradu. To je profinjen doživljaj slušanja koji udahnjuje život glazbi i filmovima.

Izrađen za prirodan zvuk

Europska breza materijal je poznat po svojoj akustičnoj rezonanciji. Obrađena pomoću tradicionalnih tehnika, pruža topao zvuk i glazbenu preciznost.

Skandinavsko drvo
Europsko drvo

Gusta struktura europske breze osigurava idealna svojstva odjeka.

Japanska izrada
Japanska izrada

Tradicionalne japanske metode rada s drvom jamče čvrsto kućište.

Moći ćete čuti svaki pojedini instrument

Sustav I-Array™ koristi jedinstven dizajn i raspored visokotonaca koji kombinira više izvora zvuka bez promjene boje ili miješanja zvukova.

Sustav I-Array
Dvodijelno kućište
Odvajanje visokih od niskih tonova

Dvodijelno kućište u zvučniku izolira woofer od ostalih jedinica. Time se sprječava prenošenje vibracija i jamči čist, prirodan zvuk.

Zvuk od poda do stropa

Svaki od samostojećih zvučnika ima 6 jedinica, od mekanih kalotnih visokotonaca promjera 25 mm za visoke frekvencije do 2 dvostruke jedinice woofera promjera 165 mm za duboke basove.

Spremni za kućno kino

Model SS-NA2ES besprijekorno funkcionira s kompletom ES zvučnika tvrtke Sony, reproducirajući glazbu vjernu stvarnosti i dojmljivu filmsku zvučnu podlogu.

Širok raspon zvuka

Više nikada nemojte propustiti niti jednu notu. SS-NA2ES reproducira kristalno čiste visoke tonove i duboke basove uz raspon frekvencija od 45 Hz do 45 kHz.

Specifikacije i značajke

  • Samostojeći trosistemski zvučnik sa 6 jedinica i sustavom Bass Reflex

  • Sustav visokotonaca I-Array za prirodan zvuk

  • Ručno izrađeno, čvrsto kućište od europskog drveta

  • Dvodijelno kućište s funkcijom izolacije woofera

  • Raspon frekvencija od 45 Hz do 45 kHz

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu