Slike – Kompaktni stereo zvučnici
Slike – Kompaktni stereo zvučnici
Slike – Kompaktni stereo zvučnici
Slike – Kompaktni stereo zvučnici
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, tako da ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.

Čujte svaki detalj

Slušajte omiljene pjesme uživajući u čistom zvuku visoke rezolucije. Niskotonac s celularnom membranom ojačanom silikatima (MRC) i dva super visokotonca širokog područja disperzije u kombinaciji sa žlijebnim dizajnom sustava SS-HA3 smanjuju prelamanje zvuka i pružaju sveobuhvatni doživljaj zvuka.

Glazba. Kakvu još niste čuli

Ponovno upoznajte svoju glazbenu kolekciju uz oštrinu i jasnoću zvuka koje nikada prije niste čuli. Svaki aspekt zvučnika SS-HA3 dizajniran je kako bi se istaknuli bogati detalji glazbenih datoteka visoke rezolucije i otkrile sve suptilne nijanse mp3 zvuka.

Kako funkcionira visoka rezolucija
Kako funkcionira

Kvaliteta digitalne glazbe bolja od one koju pruža CD

Zvuk visoke rezolucije obuhvaća pretvaranje analognog zvuka u digitalni pri višoj stopi uzorkovanja od 16 bita / 44,1 kHz koja se koristi kod CD medija, što rezultira 24-bitnim / 96 kHz zvukom.

Dizajniran za jasnoću zvuka

Kako bi se žlijebnim oblikom smanjilo prelamanje zvuka, zvučnik SS-HA3 odlikuje se krutim aluminijskim kućištem koje povećava glasnoću zvučnika i smanjuje izobličenje zvuka. Dizajn visokotonaca oblikovan pod kutom od 45 stupnjeva pruža širok raspon slušanja i postojano jasan zvuk.

Aluminijski dizajn žlijebnog oblika
Precizan zvuk

Upoznajte bogat zvuk vjeran izvornoj studijskoj snimci u vlastitom domu. SS-HA3 sadrži MRC niskotonac za snažan bas i dva super visokotonca širokog područja disperzije koji naglašavaju nijanse glazbe izgubljene prilikom komprimiranja zvuka.

Proširite doživljaj slušanja

Povežite zvučnike SS-HA3 s HDD uređajem za reprodukciju zvuka ili drugim zvučnim komponentama za reprodukciju zvuka visoke rezolucije i uživajte u jasnom zvuku, bez obzira na to slušate li zvučne datoteke ili CD disk.

Specifikacije i značajke

  • 2-sistemski Bass-Reflex zvučnici s 3 pogonske jedinice (55 Hz – 50 kHz)

  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Dva visokotonca širokog područja disperzije za živopisne visoke tonove

  • Jedinice od celularnih vlakana ojačanih silikatima za dinamički zvuk

  • Kruto aluminijsko kućište za smanjene vibracije kućišta

Frekvencijski odaziv
55 Hz – 50 kHz
Prednji zvučnik
1
Središnji zvučnik
0
Surround
0

Sadržaj pakiranja

Upute za korištenje, Jamstveni list, Kabel zvučnika

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu