ZVUČNICI

Kućni zvučnici za reprodukciju zvuka visoke rezolucije

SS-HW1
Slika – Kućni zvučnici za reprodukciju zvuka visoke rezolucije
Slike – Kućni zvučnici za reprodukciju zvuka visoke rezolucije

Funkcije

Beskompromisan doživljaj zvuka uz zvuk visoke rezolucije

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Snimajući glazbu uz bolju kvalitetu u odnosu na CD kojom se povećava uzorkovanje zvuka u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki uzorak, zvuk visoke rezolucije pruža gotovo savršenu reprodukciju glazbe. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za doista emotivan doživljaj.

Savršeno se uparuju s reproduktorom MAP-S1

Zvučnici SS-HW1 precizno su ugođeni kako bi izvukli ono najbolje iz reproduktora zvuka visoke rezolucije MAP-S1. Upotrebom prethodno poboljšanog audio signala iz reproduktora MAP-S1 i njegovim usmjeravanjem kroz super-visokotonac širokog područja disperzije, zvučnici SS-HW1 reproduciraju tonove visoke frekvencije na onoj razini jasnoće i detalja koju zahtijeva zvuk visoke rezolucije.

Povežite svoju zbirku visoke rezolucije

Zvučnici SS-HW1 savršen su dodatak sustavima za reprodukciju zvuka visoke rezolucije – od zvučnih datoteka na računalu do HDD uređaja za reprodukciju zvuka ili USB DAC pojačala. Jednostavno spojite zvučnike na pojačalo i udahnite svojoj glazbenoj zbirci nov život.

3-sistemski sustav zvučnika za sveobuhvatan zvuk

Od visokih soprana do rezonantnih basova, čut ćete sve note u detaljima kakve zaslužuju. Woofer, visokotonac i dva WD super-visokotonca u kombinaciji reproduciraju zvuk u širokom rasponu frekvencija kako biste uvijek mogli uživati u čistom, prirodnom zvuku.

Super-visokotonci za prodorne visoke tonove

Uživajte u čistim visokim tonovima glazbe ili razgovora. WD super-visokotonci postavljeni su s prednje i gornje strane svakog zvučnika i stvaraju veliko zvučno polje koje zadržava svoju kvalitetu cijelim područjem. Tonovi izuzetno visoke frekvencije reproduciraju se uz jasnoću i detalje zvuka visoke rezolucije pa ćete moći uživati u zvuku izuzetne kvalitete bez obzira na mjesto na kojem sjedite.

Stožac s celularnom membranom ojačanom silikatima za zvuk bez izobličenja

Savršen partner za današnje glazbene stilove bogate basovima. Većina zvučnika koristi papirnate membrane koje se s vremenom saviju i oslabe, što dovodi do većeg izobličenja zvuka. Wooferi s membranom s vlaknima ojačanima silikatima (MRC) čvrsti su i zadržavaju oblik čak i kada se pomiču pri visokom tlaku i brzini, tako da bas možete pojačavati bez narušavanja kvalitete zvuka.

Snažna struktura za odzvanjajuće basove

Ovi su zvučnici izrađeni na čvrstim temeljima. Ploča kućišta debljine je 15 mm te onemogućava širenje neželjenih vibracija, a unutrašnjost kućišta dodano je ojačana potpornom drvenom strukturom. Krajnji je rezultat bogata, rezonantna akustika.

Osjetite basove i uživajte u visokim tonovima iz zasebnih komora

Za manje vibracija i više detalja iz vaše glazbe. Struktura zvučnika sa zasebnim komorama izolira visokotonac od ostalih jedinica, onemogućavajući prelijevanje neželjenih vibracija i osiguravajući jasan, prirodan zvuk.

Vrhunske komponente, vrhunski zvuk

Loše veze mogu znatno utjecati na ukupnu kvalitetu zvuka. Zato smo u izradi ovih zvučnika koristili isključivo vrhunske komponente: folijski kondenzator i kvalitetna zavojnica osiguravaju ravnomjeran protok signala, a vrhunski priključci smanjuju izobličenja. To znači kako ćete moći čuti i uživati u svakoj nijansi zvuka visoke rezolucije.

Drvena površina odražava stil i kvalitetu

Sjajna, lakirana crna završna obrada ovog zvučnika dobro će se uklopiti i u najluksuznije interijere. Čvrsti drveni okvir zadržava oblik, zbog čega na zvuk ne utječu promjene temperature i vlažnosti.

Specifikacije

  • 3-sistemski kompaktni zvučnici

  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Super visokotonci širokog područja disperzije za živopisne visoke tonove

  • Jedinice od celularnih vlakana ojačanih silikatima za dinamičan zvuk

  • Autentična završna obrada od pravog drva

Frekvencijski odaziv
50 Hz – 50 kHz
Prednji zvučnik
2

Sadržaj pakiranja

Kabel za zvučnik (2), Podlošci za zvučnik (1), Upute za rad (1), Jamstveni list

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu