Oprema za igranje

Oprema za igranje

Oprema za igranje
Slika Sonyjevih slušalica za igranje s mikrofonom INZONE H9 s likovima iz igre VALORANT te INZONE i VALORANT VCT23 logotipima Slika Sonyjevih slušalica za igranje s mikrofonom INZONE H9 s likovima iz igre VALORANT te INZONE i VALORANT VCT23 logotipima

VALORANT Champions Tour – službeni partner za slušalice s mikrofonom

Slika glave igrača Laz iz tima ZETA DIVISION, nosi slušalice za igranje s mikrofonom INZONE H9

“Slušalice s mikrofonom INZONE H9 odlične su kada želite utvrditi iz kojeg smjera dolazi zvuk te putem njih možete čuti sve detalje zvuka, što je vrlo važno kada igrate VALORANT. Kada se bore male skupine i ne znate gdje se protivnički tim nalazi, to da čujete samo jedan korak može učiniti veliku razliku između pobjede i poraza. Zvuk je stoga iznimno važan danas, čak i na profesionalnoj razini. Već sam se koristio mnogim slušalicama, i naglavnim i onima koje se umeću u uho, no kvaliteta zvuka slušalica INZONE H9 trenutačno je prepoznatljiva.”

Laz | ZETA DIVISON

Trećeplasirani na natjecanju 2022 VCT STAGE 1 MASTERS u Reykjaviku i INZONE partner

Zeta divison logotip
Slika glave igračice Neli iz tima EXCEL ESPORTS, nosi slušalice s mikrofonom INZONE H9

“Slušalice INZONE H9 iznimno su udobne za nošenje. S njima kao da imam svoj vlastiti radar. Zahvaljujući personalizaciji putem softvera INZONE HUB moj je doživljaj igranja realniji, potpuniji i precizniji.”

Neli – Igračica tima EXCEL ESPORTS i VALORANT Game Changer

Slika ethosa, člana tima NRG, sjedi za stolom na kojem su slušalice s mikrofonom INZONE H9, u pozadini je poster

“Slušalice s mikrofonom INZONE H9 savršene su za taktičke pucačine iz prvog lica kao što je VALORANT jer odlično izoliraju zvukove u igri. Zahvaljujući njihovoj prvoklasnoj blokadi buke lako je jasno čuti svaki zvuk igre, bez obzira igrati li sami kod kuće ili na LAN turniru dok stotine ljudi navija. Slušalice s mikrofonom INZONE H9 idealan su dodatak za sve koji žele poboljšati svoje vještine igranja.”

ethos | NRG

Tim iz međunarodne lige VCT Americas

Slika čovjeka u ljubičasto osvjetljenoj sobi, igra VALORANT na računalu i nosi slušalice za igranje s mikrofonom INZONE H9 Slika čovjeka u ljubičasto osvjetljenoj sobi, igra VALORANT na računalu i nosi slušalice za igranje s mikrofonom INZONE H9

Sonyjev inženjer koji u Valorantu nosi rang Immortal objašnjava kako mu INZONE H9 pomažu pobijediti u toj igri

Pobijedite svoju Competitive Mode konkurenciju

Igram ulogu Sentinela te sam in-game leader (IGL), stoga mi je važno da imam potpuni pregled na situacijom. Slušalica INZONE H9 poboljšale su moju sposobnost da razlikujem zvukove te povećale količinu informacija koje mogu upotrijebiti za razvoj strategije. To znači da se moj raspon strategija proširio te da se poboljšala preciznost uputa koje dajem članovima svog tima.

Prema tihim zvukovima, poput udaljenih koraka, mogu steći dojam o udaljenosti, čak i ako dopiru iza mene, što mi slušalice s mikrofonom kojima sam se prije koristio nisu mogle pružiti. Također mogu bolje razaznati od kojeg je materijala pod po kojem protivnički tim hoda te razaznati korake svakog agenta. Ti tihi koraci često se ne čuju tijekom razgovaranja s ostalima, no sada mogu jasno čuti čak i najtiše zvukove sposobnosti likova. Blokada buke suzbija buku koja dolazi izvan igre te se mogu koncentrirati i razlikovati zvukove igre bez obzira koliko su tihi.

Tehnologija koja vam pomaže
360 prostorni zvuk za igranje / 360 Spatial Sound Personalizer / Blokada buke

Slika iz igre VALORANT, preko nje je slika muškarca koji nosi slušalice za igranje s mikrofonom INZONE H9

U načinu Unrated i tijekom zagrijavanja

Kod slušalica INZONE H9 najviše mi se sviđa to da mogu slušati svoju omiljenu glazbu putem pametnog telefona, kao pozadinu za Deathmatch i Shooting range sesije igranja, i to koristeći se istom glazbenom aplikacijom kojom se i inače koristim. Kontrolama na pametnom telefonu također mogu podešavati jačinu zvuka.

Tehnologija koja vam pomaže
Istovremena 2,4 GHz i Bluetooth® veza

Slika slušalica s mikrofonom H9, linije vode do računala putem simbola bežične 2,4 GHz veze te mobilnog telefona putem simbola Bluetootha

Tijekom čekanja u redu i pauza

Kada se moram nakratko ustati tijekom uparivanja protivnika, mogu se slobodno kretati bez da moram skinuti slušalice s mikrofonom. To je praktično jer mi ne smeta dok se protežem ili izražavam. Kašnjenje zvuka, što je općenito razlog za brigu s bežičnim slušalicama s mikrofonom, nije uopće problem za slušalice s mikrofonom INZONE H9. Sada kad sam prešao na bežične slušalice, žicama se više ne vraćam.

Tehnologija koja vam pomaže
Nisko kašnjenje uz 2,4 GHz bežičnu vezu

Slika čovjeka koji pije iz metalne šalice dok nosi slušalice za igranje s mikrofonom INZONE H9, u pozadini je računalo

Model prikazan na ovoj stranici

INZONE H9

Bežične slušalice za igranje s mikrofonom i blokadom buke

Isprobajte slušalice INZONE H9 i uvjerite se kakvu razliku čine.
Slika slušalica za igranje s mikrofonom INZONE H9

INTO YOUR ZONE

Izoštrite osjete i pripremite se na pobjedu. Naše slušalice za igranje INZONE pomažu da jasnije čujete, brže reagirate i postanete nepobjedivi.
Slika slušalica za igranje s mikrofonom INZONE H9 na pozadini u nijansama ljubičaste i ružičaste boje