Aplikacija i softver

Naš softver, aplikacije i usluge za vašu kreativnost

Imaging Edge Mobile

Imaging Edge Mobile

Aplikacija za mobilne uređaje

Ova mobilna aplikacija nudi automatski prijenos slika tijekom snimanja putem Wi-Fi® veze te lako i brzo dijeljenje putem društvenih mreža. Šaljite 4K videozapise s fotoaparata na mobitel, daljinski gledajte prikaz uživo na mobitelu i slikovnim datotekama dodajte podatke o lokaciji.

Remote/Viewer/Edit

Remote/Viewer/Edit

Aplikacije za stolna računala

Unaprijedite fotografiju uz Imaging Edge za računala. Koristite značajku “Daljinski” za kontrolu snimanja uživo putem PC-ja; “Preglednik” za brz pregled, ocjenu i odabir fotografija iz velikih biblioteka te “Uređivanje” za razvoj RAW podataka u vrhunske fotografije. Stvarajte kvalitetne slike iz Sonyjevih RAW datoteka i učinkovitije upravljajte produciranjem.

IPTC

IPTC Metadata Preset

Stvorite i izvezite IPTC metapodatke za α9 da biste slike prilikom snimanja automatski označili podacima o autorskim pravima i drugim deskriptorima.

Capture One za Sony

Capture One za Sony

Capture One Express (za Sony) besplatan je softver za uređivanje koji omogućuje razvoj RAW podataka, jednostavno upravljanje i alate za uređivanje. Za dodatne alate za uređivanje i snimanje uz vezu s računalom možete kupiti Capture One Pro (za Sony).

PlayMemories

PlayMemories Home

PlayMemories Home

Jednostavno uvezite fotografije i videozapise na Mac® ili PC uz jednostavne alate za uređivanje i zajedničko korištenje koji omogućuju poboljšavanje izgleda slika.

PlayMemories Online

PlayMemories Mobile

Koristite pametni telefon ili tablet za prikaz uživo i daljinsko upravljanje. Idealno za autoportrete, makro snimke ili snimke uz male brzine zatvarača. Zatim slike jednostavno spremite i podijelite s mobilnog uređaja.

Ostali koristan softver

Action Cam – logotip

Movie Creator za Action Cam

Stvarajte i dijelite sjajne akcijske videozapise uz ovaj besplatan softver. Uz usporenu snimku, prikaz GPS podataka i uređivanje s više kamera budite zvijezda vlastitog akcijskog remek-djela.

Logotip snimača glazbenih videozapisa

MVR studio

"MVR studio" omoguć. uvoz i jednost. uređ. zvuka i videoz. snimljenih pomoću snim. glazb. videozapisa HDR-MV1. Dod. pobolj. zvuk zvučnim ef. i uređ. valnog oblika pa videoz. objavite izr. na servisu YouTube.