Jednostavno bolji fotoaparat koji tražite

Kada budete spremni za više, čeka vas fotoaparat koji se jednostavno prenosi, no snima poput profesionalca.

Fotoaparat koji stvara naviku za svakodnevne izazove

Sonyjevi fotoaparati bez zrcala snimaju mnogo su napredniji od pametnih telefona. Moćni poput profesionalnog fotoaparata, ali manji i jednostavniji za korištenje, vaše svakodnevne snimke pretvaraju u prekrasne filmove i fotografije koje možete vidjeti i osjetiti.

Efektne snimke u svim okruženjima

Prekrasne fotografije nemaju drugu priliku, posebno kada je osvjetljenje loše. Sonyjev fotoaparat bez zrcala, s većim slikovnim senzorom i svijetlim objektivima, bolje koristi osvjetljenje. Brzo fokusiranje i širi dinamički raspon neizvedivo pretvaraju u prekrasno.

Tama nije isprika za loše fotografije

Mračna scena i emocije, a pametni telefon sve to može upropastiti! Treba vam fotoaparat koji snima fotografije za pamćenje u svim osvjetljenjima. Sonyjev fotoaparat bez zrcala ima veliki senzor i pametni procesor za slike niske razine šuma i bez bljeskalice.

Slike stvorene da bi vas zadivile

Naš um selektivno odabire na što će se fokusirati i tako pomaže pri koncentriranju. Uz velike senzore tehniku zamućenja možete primijeniti i na svoje slike – jednostavno predstavite svoje objekte na način koji nije moguće ignorirati.

Gledajte svijet iz drugog kuta

Iskoristite monitor koji se može nagnuti i gledajte na svijet iz druge perspektive. Kada se oslobodite tražila i zaslona pametnog telefona, vidjet ćete i stvarati više uz manje pogađanja. Odmah ćete znati da ste snimili savršenu sliku.

Tajna je u veličini senzora

Slikovni je senzor oko fotoaparata, a što je on veći, bolje će slike biti. Uz senzor koji je 10 ili više puta veći od onog na pametnom telefonu, svaki je aspekt slike unaprijeđen – više je piksela, bolja je osjetljivost pri slabom osvjetljenju i širi je dinamički raspon. Svaki ćete put dobiti jasnije slike, povećanja i printove.
[1] Pametni telefon [2] Od 1 inča [3] Format APS-C [4] Format punog kadra od 35 mm

1. Fotoaparat bez zrcala tvrtke Sony (puni kadar od 35 mm): vrhunska reprodukcija detalja velikog senzora / 2. Pametni telefon: manje detalja

Veličina senzora i rad pri slabom osvjetljenju

Prednosti mnogo većeg senzora fotoaparata bez zrcala tvrtke Sony jasno je vidjeti. Veći senzor proizvodi manje šuma, više detalja i daje ljepše slike – naročito u uvjetima slabog osvjetljenja.

Zamućenje / bokeh efekt (selektivni fokus)

Za razliku od pametnih telefona, veliki senzor u Sonyjevu fotoaparatu bez zrcala omogućuje malu dubinu polja ili zamućenje / bokeh efekt radi selektivnog fokusiranja na objekt. Dramatični efekt dodaje dubinu i izražajnost, posebno snimkama krupnih planova, i stvara rezultate profesionalnijeg izgleda.

Slika fotoaparata bez zrcala tvrtke Sony (puni kadar od 35 mm)
Sonyjev fotoaparat bez zrcala (puni kadar, 35 mm)

Obratite pozornost na to koliko se bolje oko može usredotočiti na iznimno fokusirani dio slike kada je okružen defokusiranom pozadinom.

Slika pametnog telefona
Pametni telefon

Slike bez zamućenja mogu izgledati obično, previše mehaničko i ne tako zanimljivo jer im nedostaje emotivna uključenost samog fotografa. 

Brzo precizno izoštravanje objekta snimanja

Ljubimci, djeca, vozila svih vrsta nikada ne miruju. Izuzetan mozak unutar Sonyjevih fotoaparata bez zrcala fokusira se na pokretne objekte pomoću više točki fokusiranja, a zatim prati kretanje i spremno čeka trenutak da snima kada ste i vi spremni.

Velika brzina fokusiranja
Velika brzina fokusiranja

Velika brzina fokusiranja ključna je prednost. Odmah se fokusira na pokretni objekt i predviđa daljnje kretanje, stoga je jednostavno ostati fokusiran i spreman za snimanje.

Precizno praćenje koje obuhvaća gotovo cijeli kadar

Za razliku od DSLR fotoaparata, Sonyjevi fotoaparati bez zrcala imaju točke fokusiranja preko cijelog kadra radi brzog (automatsko fokusiranje s prepoznavanjem faza) i preciznog (automatsko fokusiranje s prepoznavanjem kontrasta) traženja objekta.

Jedinstveno fokusiranje na oči
Jedinstveno fokusiranje na oči

Eye AF omogućuje vam snimanje nenadmašnih portreta preciznim fokusiranjem na oči objekta, što je ključno za odlične portrete. Nijedan drugi alat za fokusiranje nije tako fantastičan za fotografije vjenčanja i ostale fotografija.

Eye AF za životinje
Eye AF za životinje

Fotografije životinja nikad više neće biti isti zahvaljujući značajci Eye AF u stvarnom vremenu za životinje. Fotoaparat se fokusira na oči životinja i prati ih, što jamči prekrasne portrete kućnih ljubimaca i snimke divljih životinja.

Brzo i jednostavno dijeljenje

Možda ste navikli dijeliti fotografije na mreži putem pametnog telefona i nema potrebe da to mijenjate. Uz funkciju dijeljenja jednim dodirom fotoaparati bez zrcala tvrtke Sony olakšavaju snimanje, prijenos na pametni telefon i dijeljenje.

Imaging Edge Mobile
Daljinsko snimanje, prikaz, organiziranje i dijeljenje uz Imaging Edge Mobile

Besplatna aplikacija Imaging Edge Mobile omogućuje prijenos slika na pametni telefon uz jednostavno NFC bežično uparivanje i brzu Wi-Fi mrežu i snimanje s udaljene lokacije s pametnim telefonom za prikaz i aktiviranje zatvarača. 

S lakoćom putujte i snimajte s bilo kojeg mjesta

Fotoaparati bez zrcala tvrtke Sony kompaktni su i jednostavni za korištenje, pa će brzo postati fotoaparati za kojima ćeš svakodnevno posezati. Punjiva baterija, zasloni koji se mogu nagnuti i mogućnosti prilagođavanja čine ih jednostavnom nadogradnjom za sve obožavatelje slika.

Slika: Kompaktan dizajn sa svim ključnim elementima
Kompaktan dizajn sa svim ključnim elementima

Fotoaparati bez zrcala tvrtke Sony odlično maksimalno iskorištavaju funkcije kompaktnog i laganog kućišta.

Slika vanjskog USB izvora napajanja
Vanjski USB izvor napajanja

Ako se baterija isprazni, fotoaparat je moguće napajati i s pomoću običnih prijenosnih USB punjača.

Slika: Snimajte držeći fotoaparat u različitim položajima
Snimajte držeći fotoaparat u različitim položajima

Nekoliko naših fotoaparata ima svestrani LCD zaslon s mogućnošću nagiba koji omogućuje udobno snimanje slika dok fotoaparat držite veoma blizu poda ili iznad svoje glave u svim uvjetima osvjetljenja.

Savršen Sonyjev fotoaparat bez zrcala

Uz velik broj modela ne morate raditi kompromis pri odabiru fotoaparata koji najbolje odgovara vašim potrebama i željama.

Fotoaparat koji možete imati uz sebe svaki dan

Najbolji je fotoaparat onaj koji imate uz sebe. Jedan od ova tri kompaktna, svestrana i visokokvalitetna fotoaparata vjerojatno će postati vaš najbolji suputnik kad god krenete u pustolovine.

Podizanje kompaktne praktičnosti na najveću razinu

Ovi fotoaparati bez zrcala bolji su od DSLR fotoaparata punog kadra i upola lakši, a postižu izvanredne detalje, osjetljivost i kvalitetu slike – uz tiho snimanje koje neće uznemiriti malu djecu, divlje životinje ni susjedni stol u restoranu.