Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

INZONE M3

Munjevito brze reakcije pri 240 Hz, baš za pobjedu
MONITORI ZA IGRANJE

INZONE M3 | 27'' Full HD IPS 1 ms 240 Hz HDR monitor za igranje

INZONE M3
Slika – INZONE M3 | 27'' Full HD IPS 1 ms 240 Hz HDR monitor za igranje
240 Hz i IPS panel od 1 ms GtG, nevjerojatna brzina

I djelići sekunde su bitni. Nevjerojatna brzina osvježavanja monitora INZONE M3 daje vam prednost nad konkurencijom – osjetit ćete brzinu u svakoj sceni, bez kašnjenja ili zastajkivanja.

Brzina

Brzina osvježavanja od 240 Hz
NVIDIA® G-SYNC® kompatibilno
Varijabilna brzina osvježavanja
1 ms GtG

Kvaliteta slike

sRGB 99 %
DisplayHDR™ 400 certifikat
Značajke za​PlayStation®5

Precizno naciljajte i okinite prvi uz osvježavanje od 240 Hz

Reagirajte brže od svojih protivnika. Zahvaljujući brzini osvježavanja do 240 Hz ostvarit ćete onu ključnu prednost od djelića sekunde te prvi naciljati protivnika i otvoriti vatru. Superbrza akcija u Full HD razlučivosti – vidjet ćete što se događa istog trena kada se dogodi.

Podijeljena slika svemirskog broda u letu iznad grada, lijevi dio prikazuje pojavu sjena, a desni poboljšanu jasnoću
Uživajte u brzini s IPS panelom od 1 ms GtG 

Potpuno nova razina igranja na IPS panelu s ultrabrzim odazivom od 1 ms GtG. Rjeđa pojava sjena i niža razina zamućivanja omogućuje vam da potpuno jasno vidite što se događa kako biste munjevito brzo mogli donositi odluke i reagirati. 

Tehnologije NVIDIA® G-SYNC® i VRR protiv kidanje slike

Uz dinamičko podešavanje brzine osvježavanja prema varijabilnom broju sl./s uređaja za igranje, INZONE M3 (kompatibilan s NVIDIA® G-SYNC® i HDMI 2.1 varijabilnom brzinom osvježavanja) gotovo potpuno eliminira kidanje slike, zastajkivanje i kašnjenja, a time omogućuje bolje igranje.

Podijeljena slika svemirskog broda u letu kroz grad, lijevi dio prikazuje efekt kidanje slike, dok na desnom efekt nije prisutan
Logotip DisplayHDR™ 400 certifikata
Certifikat DisplayHDR™400, potpuni doživljaj gledanja

Uživajte u širem rasponu boja, tamnijim sjenama i jasnijim isticanjima. Uz DisplayHDR™ 400 INZONE M3 prikazuje scene u jarkim nijansama, bogatim točnim kontrastima i visokoj vršnoj svjetlini od 400 cd/m2, pružajući vam time krajnje atmosferičan doživljaj igranja.

Širok raspon jarkih boja za realizam igara

S 99-postotnom pokrivenošću sRGB spektra, monitor INZONE M3 obogaćuje vašu igru širokim rasponom bogatih, živopisnih boja. Više nijansi i tonova čine prizore iznimno realističnim, što vaš doživljaj igranja čini dramatičnijim i potpunijim.

INZONE M3 na postolju, snimka zaslona prikazuje futuristički grad u jarkim bojama
Osmišljeno da odgovara vašem stilu igre

Igrajte na svoj način uz svestrani dizajn koji se prilagođava vašem stilu igranja. Jedinstveno postolje u obliku tronošca male dubine pruža potpunu udobnost prilikom igranja, a prostor na stolu ostavlja slobodnim za periferiju.

Stvarni se izgled može razlikovati.

Pogled odozdo na INZONE M3, prikazano je nekoliko položaja tipkovnice i podloge za miš
Savršena integracija s vašom opremom za igranje

Oko ili ispod zaslona možete jednostavno postaviti tipkovnicu pod kutom i veliku podlogu za miš za igranje. Na stolu ćete imati više mjesta jer postolje monitora zauzima malo prostora.

Proučite INZONE M3
Značajke za​PlayStation®5

Spoj monitora INZONE M3 i konzole PS5™ pruža fantastičan doživljaj igranja. Iskoristite sav potencijal INZONE monitora čije su značajke osmišljene posebno za konzole PS5™.Jednostavno povežite svoj sustav za igranje i upravljajte njime

Unaprijedite svoj sustav za igranje i u trenu povežite svu svoju periferiju. Za potrebe povezivanja tu su razne opcije, uključujući HDMI 2.1, DisplayPort™ 1.4 i USB Type-C (alternativni način za DisplayPort) ulaze.

[1] HDMI x2 (ver. 2.1) / [2] DisplayPort x1 (ver. 1.4), [3] USB Type-C x1 (DP alternativni način, veza s računalom), [4] USB Type-B x1 (veza s računalom), USB [5] Type-A x3 (veza s periferijom), [6] izlaz za slušalice x1 (3,5 mm priključak)

Dijagram koji prikazuje INZONE M3 u sredini, osobno računalo slijeva, prijenosno računalo zdesna, tipkovnicu i miš ispod
Jednim kompletom opreme kontrolirajte dva računala

Uživajte u instant igranju bez potrebe za zamjenom kablova kada završite s poslom. Putem automatskog KVM preklopnika (automatski preklopnik USB koncentratora) možete putem jedne tipkovnice, miša i slušalica s mikrofonom povezanih s monitorom upravljati s do dva računala.

Softversko upravljanje svim postavkama monitora 

Brzo i jednostavno podesite postavke monitora putem računalnog softvera. Osim preciznog podešavanja postavki, pojedinim aplikacijama i igrama možete dodijeliti načine rada slike i profile zvuka slušalica s mikrofonom.

Izoštrite osjetila uz INZONE slušalice s mikrofonom za igranje

Naše INZONE slušalice s mikrofonom podižu vaš doživljaj igranja na novu razinu i pomaže vam da u potpunosti iskoristite svoje sposobnosti.

Logotip puta ka potpunom smanjenju
Fokus na održivost

U Sonyju smo predani smanjenju utjecaja naših proizvoda i poslovanja na okoliš. INZONE monitori za igranje ne samo da su elegantno dizajnirani, već su i izrađeni s okolišem na umu.

Specifikacije i značajke

Postanite gamer kakav ste oduvijek znali da možete biti. Naš 27 inčni Full HD monitor za igranje INZONE M3 s brzinom osvježavanja od 240 Hz i IPS panelom od 1ms GtG osmišljen je za brzinu kako biste protivnike mogli vidjeti prije nego što oni vide vas i brzo reagirati.