Iskoristite TV na najbolji način
Postavke slike i zvuka

Maksimalno uživajte u doživljaju gledanja i slušanja uz jednostavne postavke slike i zvuka.


Senzor svjetline

Automatski prilagodite razine svjetline na zaslonu sukladno osvjetljenju u sobi. Tamne su slike uklonjene, a slika je čišća da biste u onome što gledate uživali na najbolji način.Da biste postavili kvalitetu slike, pritisnite gumb Postavke (ikonu zupčanika) na daljinskom upravljaču pa odaberite [Postavke]-[Prikaz i zvuk]-[Slika], a zatim uključite ili isključite mogućnost [Senzor svjetlosti].


Ugrađena korekcija zvuka u prostoriji

Uživajte u prožimajućem zvuku i doživljaju kino dvorane bez obzira na oblik ili veličinu prostorije uz naše postavke zvuka prilagođene prostoriji.Da biste automatski prilagodili kvalitetu zvuka, pritisnite gumb Postavke (ikonu zupčanika) na daljinskom upravljaču pa odaberite [Postavke]-[Prikaz i zvuk]-[Zvuk]-[Akustična autokalibracija].


Prilagodba kvalitete slike

Postavite najbolju kvalitetu slike, bez obzira na izvor; YouTube, Netflix ili HDMI. Uživajte u živopisnim slikama dok gledate omiljene filmove, sportove, koncerte i drugo!

Pritisnite gumb Postavke (ikonu zupčanika) i odaberite željenu postavku. Da biste prilagodili kvalitetu sadržaja koji gledate, pritisnite gumb Postavke (ikonu zupčanika) na daljinskom upravljaču da biste odabrali tu mogućnost.


Prikaz često korištenih postavki

Kako prilagoditi (urediti i dodati) “gumb Postavka”

Ako pritisnite gumb za postavke (ikonu zupčanika), a [način prikaza slike] se ne prikaže, možete dodati zaslon.

Pritisnite [ikonu zupčanika] na daljinskom upravljaču pa gumb > da biste nastavili na [uređivanje]. Kliknite [Uređivanje] da bi vam se prikazao [način prikaza slike], a zatim provjerite je li potvrđen.


Način rada za kino

Gledajte filmove onako kako su redatelji zamislili uz način rada “Kino" koji je razvijen s tvrtkom Sony Pictures Entertainment Inc. To je naša preporuka za najbolju sliku.

Zahvaljujući HDR-u (visokom dinamičkom opsegu), način rada za kino reproducira živopisne boje i u tamnim scenama da biste u filmu uživali kako je to zamišljeno.


Netflix Calibrated Mode

Netflix Calibrated Mode, koji je u suradnji s tvrtkom Netflix razvijen ekskluzivno za uređaje Bravia, omogućuje vam da doživite kvalitetu slike onako kako su autori filmova to zamislili. Osjećajte se kao da ste u kinu iz udobnosti svog doma.

Netflix Calibrated Mode

1. Prijavite se u Netflix

2. Pritisnite gumb Postavke (ikonu zupčanika) na daljinskom tijekom gledanja

3. Omogućite "Netflix calibrated mode" u dijelu "Postavke slike" nakon što pritisnete gumb postavki.


Prilagodite kvalitetu zvuka svojim željama

Uživajte u prilagođavanju kvalitete zvuka svojim željama ovisno o tome gledate li film, sport ili koncert.

Da biste prilagodili kvalitetu zvuka, pritisnite gumb Postavke (ikonu zupčanika) na daljinskom upravljaču pa odaberite tu mogućnost.

Pritisnite [Način zvuka] pa odaberite željenu postavku.


Zumiranje glasa

*Nije dostupno za seriju X80J

Da biste jasnije čuli dijalog, funkcija "Zumiranje glasa" omogućuje vam da glasnoću prilagodite svojim željama.

Više nećete imati problema s dubokim glasovima ili šaptanjem u omiljenom filmu. Pojačajte glasove kada gledate napetu utakmicu i želite čuti komentatora, ali i dalje uživati u atmosferi.Da biste postavili zumiranje glasa, pritisnite gumb Postavke (ikonu zupčanika) na daljinskom upravljaču i odaberite tu mogućnost. Odaberite [Postavke]-[Prikaz i zvuk]-[Zvuk]-[Prilagodba zvuka]-[Zumiranje glasa] i postavite željenu razinu.