Slušalice

Dva para Sonyjevih slušalica s funkcijom blokade buke na plavoj pozadini Dva para Sonyjevih slušalica s funkcijom blokade buke na plavoj pozadini

Počastite se nadmoćnom kvalitetom zvuka

Prepustite se glazbi. Uživajte u igrama, filmovima, podcastima i pozivima uz zvuk visoke kvalitete. Otkrijte slušalice koje se savršeno uklapaju u vaš stil života.

TRAŽENJE PROIZVODA

NAŠE PREPORUKE

INZONE

U VAŠOJ ZONI

Izoštrite osjete i pripremite se za bitku. Naše slušalice za igranje INZONE pomažu da jasnije čujete, brže reagirate i postanete nepobjedivi.
INZONE na sivoj pozadini

LinkBuds

Nikad se ne isključuju

Uz LinkBuds uvijek ostajete povezani sa svijetom oko sebe. Možete ih ugodno nositi cijeli dan i jasno čuti zvukove oko sebe bez osjećaja da vam je nešto ušima i pritom nećete biti izolirani od drugih osoba i lokacija, pa nećete morati zaustavljati reprodukciju glazbe koju slušate. Slušalice LinkBuds povezuju vaš svakodnevni život i zabavne sadržaje, svugdje i što god radili.
LinkBuds na sivoj pozadini

LinkBuds S

Nikad se ne isključuju

Uz LinkBuds S uvijek ste povezani sa svijetom oko sebe. Iznimno male i lagane mogu se udobno nositi cijelo vrijeme da biste ostali povezani s ljudima i mjestima. Slušalice LinkBuds S automatski prelaze na optimizirani zvuk okoline ili visokokvalitetnu blokadu buke za slušanje bez ometanja.
LinkBuds S na sivoj pozadini

ZA BOLJE SLUŠANJE

PODRŠKA