HT-A7000

Uživite se uz 7.1.2-kanalni surround zvuk

HT-A7000 daje autentični 7.1.2-kanalni surround zvuk uz zvučnike usmjerene prema gore, visokotonce usmjerene u stranu i ugrađeni dvostruki niskotonac. Uz dodatne stražnje zvučnike podržava mapiranje prostornog zvuka od 360 stupnjeva za potpuno novu razinu uživanja.

SOUNDBAROVI

Dolby Atmos®/DTS:X® 71.2-kanalni soundbar s mapiranjem prostornog zvuka od 360 stupnjeva | HT-A7000

HT-A7000
Slika – Dolby Atmos®/DTS:X® 71.2-kanalni soundbar s mapiranjem prostornog zvuka od 360 stupnjeva | HT-A7000
Nagrađeno
Prostorni zvuk od 360 stupnjeva koji se prilagođava okruženju

Uz dodatne stražnje zvučnike tvrtke Sony

Naša revolucionarna tehnologija mapiranja prostornog zvuka od 360 stupnjeva stvara više fantomskih zvučnika samo uz soundbar i stražnje zvučnike. Uz više fantomskih zvučnika sve oko vas postaje optimalno zvučno polje za potpuno novi doživljaj zvuka. Uživajte u drami uz Dolby Atmos® i DTS:X® i čujte svaki udisaj, korak i riječ kao da ste u samom filmu.

Otkrijte široki prostorni zvuk od 360 stupnjeva

Uz dodatne stražnje zvučnike tvrtke Sony

Izuzetno široko područje slušanja ispunjava svaki dio životnog prostora, pa obitelj i prijatelji dobivaju isti doživljaj zvuka. Područje slušanja nije ograničeno na prednju stranu televizora, nego obuhvaća mnogo širi prostor.


Pogledajte video o tehnologiji 360 Spatial Sound Mapping

Želite osjetiti prostorni zvuk od 360 stupnjeva iz soundbara s dodatnim stražnjim zvučnicima? Samo stavite slušalice i prepustite se zvuku.

Inovativne tehnologije za optimizaciju zvučnog polja
Dijagram na kojem se prikazuje kako HT-A7000 inteligentno mjeri položaj svakog zvučnika i optimizira zvuk u prostoriji
Optimizirano za položaj zvučnika

Dodatne zvučnike ne morate precizno postavljati Soundbar s ugrađenim mikrofonom čini to umjesto vas inteligentnim mjerenjem položaja zvučnika i optimiziranjem zvuka sukladno vašoj sobi. Soundbar vam omogućuje uživanje u optimizaciji zvučnog polja s dodatnim zvučnicima ili bez njih. Pokrenite jednostavnu kalibraciju tijekom početnog postavljanja ili na početnom izborniku.

Registrirajte se odmah da biste primali najnovije obavijesti i ograničene ponude. Kliknite vezu u nastavku da ne biste propustili ništa.

Vrhunski surround zvuk iz našeg vrhunskog soundbara

HT-A7000 ima 7.1.2 kanala, dva zvučnika koji zvuk usmjeravaju prema gore za zvuk koji vas okružuje, dva usmjerena visokotonca i pet prednjih zvučnika za širi surround i ugrađena dva niskotonca za dublje basove. Zahvaljujući tehnologijama Vertical Surround Engine i S-Force PRO Front Surround, HT-A7000 stvara virtualni surround zvuk koji dolazi sa svih strana, pa možete u potpunosti uživati u uzbudljivom zvuku uz Dolby Atmos® i DTS:X®.

Grafika koja prikazuje kako Vertical Surround Engine emitira zvuk iznad slušatelja radi doživljaja 3D zvuka bez stropnih zvučnika
Doživite zvuk koji dolazi odozgo 

Zahvaljujući Sonyjevoj tehnologiji virtualnog surround zvuka, soundbar može okomito pozicionirati zvuk, pa 3D zvuk možete doživjeti i bez potrebe za zvučnicima u stropu. Baš kao i Dolby Atmos i DTS:X, Vertical Surround Engine omogućuje realističniji, višedimenzionalni zvuk i za druge formate.

Slika koja prikazuje kako S-Force PRO Front Surround emitira virtualni surround zvuk samo iz prednjih zvučnika
Jednostavan surround 

Budući da koristi samo prednje zvučnike, Sonyjeva jedinstvena tehnologija obrade digitalnog zvučnog polja virtualno reproducira surround zvučno polje tako da zvuk do vas dolazi s obje strane. Možete uživati u bogatom surround zvuku poput onoga u kinu bez suvišne opreme koja zauzima prostor u dnevnoj sobi.

Sofisticirana tehnologija zvučnika

Opustite se i uživajte u zvuku koji ispunjava cijelu prostoriju uz dva zvučnika koji zvuk usmjeravaju prema gore za zvuk koji vas okružuje, dva usmjerena visokotonca i pet prednjih zvučnika za širi surround te niskotonac za dublje basove. 

Usporedba jedinstvenog pravokutnog oblika jedinice X-Balanced Speaker Unit s konvencionalnim zvučnikom
Zvučnik uravnotežen po osi X

Zvučnici koji zvuk usmjeravaju prema gore, ugrađeni niskotonac i prednji zvučnik uravnoteženi su po osi X. Jedinstveni pravokutni oblik ovih zvučnika maksimizira površinu membrane radi snažnijih basova. Smanjuje se i iskrivljavanje pogonske jedinice uz isti zvučni tlak, pa se time smanjuju izobličenja i postiže veća čistoća vokala. 

Uronite u vrhunsku kvalitetu glazbe

Uživajte u glazbi na način na koji su izvođači to zamislili uz zvuk visoke rezolucije kristalne čistoće. Ili otkrijte novi način slušanja uz 360 Reality Audio za istinski prožimajući doživljaj poput onoga na koncertu ili u studiju. Uz HT-A7000 vaša glazba oživljava kao nikad dosad.  

Grafikon na kojem se prikazuje obnova komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu pomoću tehnologije DSEE Extreme

A = proširena dinamika zvuka (suptilnosti žičanih instrumenata i tihog šapta)
B = obnovljene visoke frekvencije (akustični i vokalno-instrumentalni realizam)

Obnavljanje svih komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu

Entertainment DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) uz pomoć tehnologije Edge-AI u stvarnom vremenu poboljšava komprimirane glazbene datoteke. Dinamično prepoznaje instrumente, glazbene žanrove i elemente svake pjesme, kao što su vokali ili interludiji, te obnavlja zvukove iz visokog registra izgubljene komprimiranjem radi postizanja bogatijeg doživljaja slušanja.

Filmovi i igre izgledaju tako stvarno

Gledajte živopisne prizore pune stvarnih boja i dubina. U reprodukciji putem soundbara HT-A7000 čuva se sva izvorna kvaliteta slike, pa ćete biti potpuno uronjeni u filmove. Igranje igara također je mnogo uzbudljivije i realističnije, a podržani su najnoviji formati, npr. Variable Refresh Rate (VRR) i Auto Low Latency Mode (ALLM) u HDMI 2.1.

Slika logotipa za 8K HDR, 4K 120 i logotipa Compatible with Dolby Vision.
Konzola i kontroler za PlayStation®5 uz BRAVIA XR™ TV na kojem se prikazuje prizor iz igre Horizon Forbidden West
Uživajte u prožimajućem doživljaju igranja i filmova

Uživajte u igranju i gledanju filmova uz postavke slike optimizirane automatskim mapiranjem HDR tona i automatskom prilagodbom formata slike žanru kad putem ovog proizvoda televizor BRAVIA XR™ povežete s konzolom PlayStation®5.

Slušajte puniji i bogatiji zvuk uz bežični niskotonac i stražnje zvučnike

Uz dodatni bežični niskotonac ugrađeni dvostruki niskotonac u sustavu HT-A5000 obrađuje bas i vokale, dok je dodatni bežični niskotonac zadužen za zvuk nižeg raspona. Za još više kino uzbuđenja sa zvukom iza vas dodajte neobavezne bežične stražnje zvučnike.


Prednji prikaz niskotonca SA-SW5
Niskotonac SA-SW5

300 W dubokih, bogatih basova iz pogonske jedinice od 180 mm s pasivnim radijatorom.

Prednji prikaz niskotonca SA-SW3
Niskotonac SA-SW3

Zvuk od 200 W iz kompaktnog Bass Reflex niskotonca s pogonskom jedinicom od 160 mm.

Prednji prikaz dva zvučnika SA-RS5
Stražnji zvučnici sustava SA-RS5

Ukupno 180 W šireg surround zvuka uz zvučnike koji zvuk usmjeravaju prema gore.

Prednji prikaz stražnjih zvučnika sustava SA-RS3S
Stražnji zvučnici sustava SA-RS3S

Ukupno 100 W šireg surround zvuka

Najbolji uz Sonyjeve televizore

Uparen s televizorima BRAVIA™, HT-A7000 donosi vam sveprožimajući audiovizualni doživljaj uz najbolje kvalitetu slike i zvuka. To je savršen soundbar za televizore BRAVIA. 

Dijagram širenja zvuka središnjeg zvučnika iz televizora i soundbara uz pomoć tehnologije BRAVIA Acoustic Center Sync
Još realističniji doživljaj uz BRAVIA Acoustic Center Sync

Kada povežete BRAVIA TV sa značajkom Acoustic Center Sync, i soundbar i TV postaju središnji zvučnik u sustavu kućnog kina. Povezivanjem soundbara s dodatnim bežičnim zvučnicima zvučnik TV-a postaje središnji kanal sa soundbarom kao dijelom mapiranja prostornog zvuka od 360 stupnjeva. To omogućuje savršeno usklađivanje zvuka sa slikom za doista prožimajuć doživljaj.

Zvuk je savršeno usklađen s akcijom

Uz Acoustic Center Sync čut ćete dijalog upravo s onog mjesta na kojem lik stoji u sceni. Akcija i zvuk savršeno su usklađeni, pa doživljaj gledanja postaje zaista prožimajuć. 

Obitelj na kauču gleda TV sa soundbarom HT-A7000 na mramornom ormariću
Snimka zaslona s filmom i postavkama soundbara na izborniku brzih postavki televizora BRAVIA
Jednostavno upravljanje uz televizore BRAVIA

Uz integrirano korisničko sučelje zvučne postavke soundbara automatski se prikazuju na izborniku brzih postavki na televizorima BRAVIA radi jednostavnog upravljanja značajkama kao što su zvučno polje i glasnoća.

Sonudbar HT-A7000 na mramornom elementu ispod televizora BRAVIA postoljem za više položaja
Položaj soundbara

Ako imate televizor BRAVIA TV s postoljem s više položaja, možete mijenjati položaj postolja za televizor i neupadljivo namjestiti HT-A7000 radi elegantnijeg izgleda. 

Dizajn višesmjernog bloka

HT-A7000 i opcionalni zvučnici dizajnirani su prema zajedničkom konceptu višesmjernog bloka. Dizajn soundbara HT-A7000 savršeno je usklađen s opcionalnim zvučnicima. Njegovi sofisticirani zaobljeni rubovi predstavljaju jedan čvrsti blok za široku reprodukciju zvuk. Kombinacija bogatih tekstura materijala naglašva prilagođenost svakom okruženju dnevne sobe.

Uživajte u glazbi s cijelom obitelji 

Jednostavno pristupajte popularnim servisima za glazbu kao što je Spotify i usmjeravajte omiljene albume i popise za reprodukciju pomoću značajke Chromecast ili Apple AirPlay 2. Pozovite obitelj i započnite zabavu. 

Obitelj uživa u glazbi u dnevnoj sobi s televizorom i soundbarom HT-A7000 na mramornom elementu
Logotip Bluetooth®
Bluetooth® veza

Bežično usmjeravajte glazbu s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala putem tehnologije Bluetooth®. 

Wi-Fi® logotip
Wi-Fi usmjeravanje

Povežite se s internetom pomoću ugrađene funkcije Wi-Fi i usmjeravajte glazbu s uređaja u kućnoj mreži.

Logotip Spotify Connect™
Spotify Connect™

Reproducirajte Spotify izravno na zvučnicima pomoću aplikacije Spotify Connect™ na uređaju, koja služi kao daljinski upravljača.

Logotip za Chromecast built-in
Chromecast built-in

Usmjeravajte glazbu, internetske radijske stanice i podcast sadržaje s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala na uređaj za reprodukciju zvuka. Jednostavno dodirnite gumb Cast.

Logotip za Apple AirPlay
Apple AirPlay 2

Šaljite glazbu i druge sadržaje s omiljenih Appleovih uređaja na soundbar. I sve to jednim dodirom.

Sve što volite, istinski prožimajuće

Pametni algoritam dodaje zvuk koji vas okružuje u standardnu surround zvučnu podlogu i sve što slušate pretvara u prožimajući audiodoživljaj. Samo pritisnite gumb za vrhunsko poboljšanje zvuka na daljinskom upravljaču da biste ga aktivirali.

Obitelj na sofi u dnevnoj sobi gleda TV sa soundbarom HT-A7000 na mramornom elementu i isključenom značajkom Immersive AE
Immersive AE isključen
Obitelj na sofi u dnevnoj sobi gleda TV sa soundbarom HT-A7000 na mramornom elementu i uključenom značajkom Immersive AE
Immersive AE uključen
Dijagram osobe koja govorom upravlja soundbarom HT-A7000 pomoću aplikacije Google Home
Glasovna kontrola

Soundbar je kompatibilan s uređajima koji podržavaju Google asistenta sa značajkom Chromecast built-in te Amazon Alexa. Dodajte soundbar HT-A7000 u grupu zvučnika putem aplikacije Google Home i počnite reproducirati glazbu, mijenjajte glasnoću ili glasom upravljajte brojnim funkcijama.

Postavljanje u roku od nekoliko sekundi 

HT-A7000 gotovo je spreman za upotrebu čim ga izvadite iz pakiranja. Samo ga priključite na napajanje, povežite s televizorom pomoću HDMI eARC priključka i uključite. Uz USB, optički i analogni audioulaz te HDMI ulaz i izlaz (eARC) te S-CENTER OUT za kompatibilne modele televizora BRAVIA imate sve tri vrste priključaka potrebne za uživanje u nevjerojatnom doživljaju surround zvuka.

Specifikacije i značajke

Otkrijte novu razinu realističnosti uz HT-A7000. Soundbar je dovoljan za uživanje u autentičnom 7.1.2-kanalnom surround zvuku uz S-Force PRO Front Surround i Vertical Surround Engine. Ili možete dodati neobavezne stražnje zvučnike i uživati u mapiranju prostornog zvuka od 360 stupnjeva uz više fantomskih zvučnika.
  • Podržava mapiranje prostornog zvuka od 360 stupnjeva uz dodatne stražnje zvučnike

  • S-Force PRO Front Surround i Vertical Surround Engine za višedimenzionalni zvuk

  • Zvučnici koji zvuk usmjeravaju prema gore, usmjereni visokotonci, ugrađeni dvostruki niskotonac i pet prednjih zvučnika

  • Optimizacija zvučnog polja za jednostavno postavljanje

  • Usmjeravajte svoju glazbu putem bežične veze

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu